reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Witam kolejna mame ja dziś wypompowana śnieg u nas pada ślisko ponoć mam nadzieje ze mąż dojdzie do 17.00 bo z młodym na 18.00 trening trzeba zawieść a ja nienawidzę jezdzic w taką pogodę

reklama
Witaj Beata 1313.Tu u nas musisz zmienić przychodnię by zmienić położną bo przeważnie jedna tylko jest zatrudniona w danej przychodni.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Marii19 co za zbieg okoliczności a jak się nazywa?Może się znamy.Dundee to nie jest takie duże miasto.
Ja też nie czuję że jestem w ciąży gdyby nie te mdłości.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekuje za mile przyjecie :-)

Dziecie nakarmione i przebrane wiec mam minutke, puki siedzi w zabawkach ;-)

Ja to wiedzac, ze bedziemy sie starac o rodzenstwo dla malutkiej zostawilam wszystkie ciuchy ciazowe, ale z racji tego ze po ost ciazy zostalo mi +15kg to chyba i tak trzeba bedzie cos kupic wiekszego :-/

za_necia11 ja i mezo z czworki dzieci jestesmy wiec i u nas nie moze byc inaczej :-D

marii19 u mnie tez malo objawow, jedynie calodobowe mdlosci :-( . W ost ciazy tez tak mialam od 5 do 10 tc :-/ takze pocieszam sie , ze jeszcze 3 tyg hihi

Napisane na LG-P880 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też mam tylko mdłości i wymioty. Dzisiaj (nie zapeszać) jakoś lepiej się czuję i udało mi się zjeść zupę grzybowa z dokładką nawet ☺ gorzej jest z mięsem...na wędliny patrzeć nie mogę wogole...już ponad dwa tygodnie mięsa nie jadłam...

U mnie tez przechodza tylko zupy, ale i tak popoludnia i wieczory sa okropne :-( byle tylko bylo dobrze,reszte jakos sie zniesie :-) kiedy zaczyna sie 2 trymestr?

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Zawsze piszecie najwięcej jak mam drzemkę a później mam tyle do nadrabiania :p
Ja w każdej ciąży mam wstręt do mięsa i ryb :/ za to zupy pochłaniam w ogromnych ilościach :D
Ale Wam zazdroszczę tych rosnących piersi. Ja zawsze miałam małe i nawet w ciąży mi nie rosną tylko delikatnie stają się pełniejsze. Ale nawet nie muszę wymieniać stanika.

A ja mam pytanie z innej beczki. Dziś cały dzień mam takie napięte i "ciągnące" podbrzusze . Czy to powiększanie się macicy (to dopiero 7 tydzień 1 dz) czy powinnam się martwić? Czy Wy też tak miałyście? Ściskam gorąco :)

Napisane na Nexus 5X w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny jeśli mialybyscie ochotę dołączyć do nas na fb to zapraszamy jest nas dopiero kilka wiec nowe mamusie mile widziane - mamuśki sierpień 2017r

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry