reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Guarana, jasne, ale warto wiedziec, zwlaszcza wiedza przydatna dla tych, ktore leki jedza jak landrynki a znam takie przypadki. :)

ckaiskjor0y12g1h.png

reklama
Angelika:) ja też pierwszy raz w ciąży ale jak widać przewaga jest w doświadczonych mamach :)

Po nowym roku zrobię wam porównanie jak u mnie brzuch się zmienił, już czuje że się powiększa, piersi podobnie, cały czas swędzą i pobolewają :/

Powiem wam, że co do objawów to jest w miarę OK tylko cały dzień mnie tak mdli nie mam na nic ochoty, ale za to jak tylko wyjdę na miasto i zaczepimy o fast food to wchodzi jak nic innego :p

Ja to już 3 kg mam na minusie ale cieszy mnie to bo zaczynałam ciążę z wagą 80 kg niestety.
Ruda23 mi w pierwszej ciąży na wymioty pomogło zjedzenie jabłka bez skòrki jeszcze przed wstaniem z łóżka.Napewno już niedługo poczujesz się lepiej.
Adeline mi też się tak bardzo podobają ciuszki dziewczęce więc jak będzie 3 córeczka też się będę cieszyć.
Katy83 jak u Ciebie?
Adeline mnie też najbardziej do nabiału ciągnie.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Hej u mnie dziś lepiej nie ma już krwawienia we wtorek mam wizytę jakoś wytrzymam... biorę duphaston 3raxy dziennie i leżę w łóżku... dziś trochę posprzatalam w domu i teraz znów wskakuje do wyrka. Imprezę sylwestrowa sobie odpuszczam.

A wam mamuśki życzę wszystkiego najlepszego w nowym roku i zdrowych fasolek :-)

Witajcie :-) ja kompletnie nie mam ochoty na nabial,jogurtu nawet nie tkne :-( w ogole to qczoraj pierwszy Raz dopadla mnie zachcianka- na chipsy, q sklepie juz otworzylam, zjadlam 5 i przeszlo

Dzień Doberek:)!!
W poprzedniej ciąży z racji twardnienia brzucha miałam brać nospę praktycznie codziennie, lekarka, przekonywała mnie ze to bezpieczne. Ja mam problem z bolem głowy. I teraz nie wiem czy to przez Duphaston czy hormony. Dwa razy musiałam się ratować apapem, bo myślałam, że oszaleję z bólu. Wcześniej miałam silne migreny i boję się, że wrócą. Też czuję się nie najlepiej ciągle senna i osłabiona. Poza tym żadnych plamień, bóli brzucha więc 4 stycznia na wizycie zapytam czy muszę brać ten duphaston, bo nie widzę konieczności, tylko coraz częściej żołądek mnie kłuje:/

Ja kupiłam sobie picolo ;)jeszcze wpadłam w dziurę bo pies wykopal i boli mnie brzuch przez to ze stapnelam na nogi nagle. Dobrze ze sie nie wyrabalam . Moze do picolo cytrynki dodam. Na pewno dzis pozwole sobie na chipsy i pizze. Wczoraj za to jadlam brzoskwinie z puszki w syropie.

reklama
Do góry