1
169849
Gość
Guarana, jasne, ale warto wiedziec, zwlaszcza wiedza przydatna dla tych, ktore leki jedza jak landrynki a znam takie przypadki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najlepiej to nic nie brac, ja jestem tego zdania, ale czasami nie ma rady na mocny bol.
Hej u mnie dziś lepiej nie ma już krwawienia we wtorek mam wizytę jakoś wytrzymam... biorę duphaston 3raxy dziennie i leżę w łóżku... dziś trochę posprzatalam w domu i teraz znów wskakuje do wyrka. Imprezę sylwestrowa sobie odpuszczam.Ja to już 3 kg mam na minusie ale cieszy mnie to bo zaczynałam ciążę z wagą 80 kg niestety.
Ruda23 mi w pierwszej ciąży na wymioty pomogło zjedzenie jabłka bez skòrki jeszcze przed wstaniem z łóżka.Napewno już niedługo poczujesz się lepiej.
Adeline mi też się tak bardzo podobają ciuszki dziewczęce więc jak będzie 3 córeczka też się będę cieszyć.
Katy83 jak u Ciebie?
Adeline mnie też najbardziej do nabiału ciągnie.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
z czego te drinki?Na wieczor szykuje sobie drinki bez %, ciekawe tylko czy sie skusze, bo mdlosci nie odpuszczaja...