reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Mi tez brzuch zaczął późno wychodzić ok 4,5 miesiąca ale jak juz wyszedł to loooo miałam niezła banie :) i chyba wszystkie dodatkowe kg czyli ok 11 było właśnie z przodu, prawie 5 kg ważył mały, do tego wielkie łożysko plus wody, dlatego jak urodziłam to waga od razu wróciła do startu :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja nie mam apetytu, co jest dla mnie nowoscia, bo przed ciążą bylam zarlokiem. [emoji87] Nie ubolewam nad tym za bardzo aczkolwiek musze sie pilnowac by co jakis czas cos w siebie wrzucić dla dzieciaczka.

Ja mam przeczucie, ze bedzie córa.

Dobrej nocy kochane. Na wypadek gdybym juz nie miala okazji to chcialabym wam wszystkim zyczyc wspanialej nocy sylwestrowej, niezaleznie czy w domu na kanapie czy na balu, wazne by humor byl fest i dobre towarzystwo. [emoji7] Ja organizuje domowke dla znajomych wiec jutro sporo roboty mnie czeka. Szczesliwego Nowego Roku!!!

ckaiskjor0y12g1h.png

Dziewczyny, zjadlybyscie wędzonego łososia? Googluje i co strona to albo ze można albo ze nie[emoji849] a ja MUSZĘ, po prostu MUSZĘ zjeść go jutro na śniadanie bo inaczej umre[emoji23][emoji23][emoji23] tak mi wszedł do mózgownicy ze nie moge sie go pozbyć, zjadłabym juz tu i teraz, ale muszę poczekać do rana[emoji12]
7c48dd2bde9fff524b3795dffdf704c5.jpg

Co myślicie?[emoji848]

J
Może faktycznie brzusio pojawi się później... Musze się odnaleźć w tej sytuacji... W końcu to pierwszy raz... [emoji14]
Ja przez te wzdęcia chodzę w spodniach dresowych i jeansach na gumkę :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez mam takie wzdecia, ze wieczorem mialam taki brzuchol jak w 7 miesiacu kobiety mają. Ale ogólnie od początku ciąży schudłam. Nawet w swieta się waga zbytnio nie ruszyła.

Dziewczyny, zjadlybyscie wędzonego łososia? Googluje i co strona to albo ze można albo ze nie[emoji849] a ja MUSZĘ, po prostu MUSZĘ zjeść go jutro na śniadanie bo inaczej umre[emoji23][emoji23][emoji23] tak mi wszedł do mózgownicy ze nie moge sie go pozbyć, zjadłabym juz tu i teraz, ale muszę poczekać do rana[emoji12]
7c48dd2bde9fff524b3795dffdf704c5.jpg

Co myślicie?[emoji848]

Takiego wędzonego na gorąco można ja często jem bo to jedyna ryba na jaką mam ochotę ;)

U mnie apetytu dalej brak, jem bo muszę coś dać tej mojej fasolce. Słodyczy właściwie nie jem, a wcześniej wsuwałam jak głupia, żelki to w ogóle blee ;) teraz muszę wymyślić menu na kilka następnych dni i zupełnie nie mam weny bo na nic nie mam ochoty :/ na wadze narazie -1kg ale to dobrze przy mojej wadze startowej każdy kilogram w tył nie w przód to święto :)

Nie wiem czy później będę miała czas zajrzeć więc już teraz życzę Wam Szczęśliwego Nowego Roku a będzie on najszcześliwszy bo w końcu weźmiemy nasze Maleństwa w ramiona!! [emoji7] [emoji8] [emoji322] [emoji322] [emoji312] [emoji313]

p19uflw1vekq68fq.png

reklama
Hej dziewczyny...przestałam Was czytać przed Świętami...niestety dopadły mnie mdłości i wymioty tak że nie mogłam normalnie funkcjonować... świąt mogło nie być... praktycznie nic nie jadłam bo i tak wszystko zwracałam. Już jest trochę lepiej. Wymioty odpuscily ale mdłości nadal są. Odrzuca mnie dosłownie od wszystkiego... kawe wogole przestałam pić, na mięso nie mogę patrzeć...i to w żadnej postaci... jedyne co mi przechodzi przez gardło od ponad tygodnia to chleb z masłem... wiem że to bardzo mało ale niestety nie daje rady wcisnąć niczego więcej... czasem tylko jabłko. Ale staram się pić dużo wody... raczej nie dam rady nadrobić wszystkich wpisów... ale teraz postaram się być na bieżąco. Buźka

Do góry