reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Nie sądziłam że ciąża może być taka męcząca... jestem z osób które nie potrafią usiedzieć w jednym miejscu. Zawsze lapalam się każdego możliwego zajęcia. A teraz... czasem nawet nie mam siły się podnieść z łóżka... modlę się żeby minęło mi to jak najszybciej bym mogła cieszyć się tą ciąża a nie ciągle 'narzekać'...

reklama
@Sensual Baran, ja też za dnia nie jem, bo mi nie raz nie dobrze, a później nadrabiam

@Katy83 będzie dobrze, sprawdź to

@Truskaweczka2017 ja też po cichu liczę na dziewczynkę chciałabym coś innego, ale aby zdrowe, poza tym tak mi się podobają te ciuszki dla dziewczynek są piekne. Powiem ci ,ze też mi się wydaję ,ze mimo to będzie chłopiec

@Angelika:) twój brzuszek jest ciążowy jest piękny jak na ten etap ciąży

Ja w ogóle nie mam ochoty na ryby nie lubię ich wcale :p , ogólnie odrzuca mnie od słodkiego zaczęłam nawet mniej słodzić, bo mnie mdli, a tak to jem na śniadanie to samo, czyli kanapki z serkiem twarogowym białym lub żółtym stopionym w mikrofali, bo nie stopionego nie zjem, a do tego inka, na obiad , to raczej stałe dania, chyba nie mam zachcianek póki co

Jak byłam z synem w ciąży to czułam,że to będzie chłopak, a teraz nic chyba nie czuję chciałabym dziewczynkę, ale pewnie będzie chłopak :p

Ratatujek czuję tak samo bo mam 2 córeczki i nie wiem jak się odnajdę przy synku.Ale najważniejsze by zdrowe było.
E-O u mnie tak samo było_Objawy pojawiły się zanim przyszedł termin miesiączki i chociaż mój się śmiał że panikuje wysyłałam go po test bo czułam że to może być ciąża też nieplanowana.
Ja też z tych co brzuszki mają małe a dzieci rodziłam ponad 4 kg a że każdą ciążę przenosiłam to w ogóle miałam najmniejszy brzuch na porodówce wśród tych kobiet w przenoszonej ciąży.Ale w drugiej ciąży w 12 tc już mi coś było widać ale teraz mam zaokrąglony brzuszek tzw.ciąża spożywcza więc pewnie szybko nie będzie widać.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

@Ruda23 niech ci gin przepisze leki przeciwwymiotne, jak tak ciężko przechodzisz.

Dziewczyny łosoś wędzony na zimno jest dość drogi, więc wszystkie te w sklepie są ma gorąco i można jeść.
Ja mam smaka na oscypka a tu klops.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja dzisiaj polozylam sobie przy łóżku solowe krakersy i zjadlam za nim wstałam. I pomogło faktycznie :)
Jest tylko taki mały szczegół że każdy mówi "zjedz krakersa" a ja pochlonelam od razu pół paczki [emoji14]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry