reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Za necia ja też w pierwszej ciąży rzygałam jak kot.Kilka tygodni nic nie jadłam.
Ja nic nie prorokuje bo moja druga córka też miała być synem.Więc możliwe że znów córka będzie.A każdą ciążę i tak miałam inną.
No ja ciążowe ciuchy wszystkie będę musiała kupić...no ale mam nadzieję że to dopiero po 5 miesiącu.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja też nie mam suwaczka....narazue nawet dokładnie nie wiem w jakim tygodniu ciąży jestem.
Za necia ja normalnie zjadam paczkę żelek dziennie....słodka dziewczyna.Teraz mnie odpycha od słodyczy.
Emikaa dużego dzieciaczka urodziłaś.
Cheebay tego na zimno nie wolno.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Wizytę u gina mam 5 stycznia i chyba faktycznie poproszę o tabletki na wymioty. Chociaż cały czas mam nadzieję że lada dzień mi to minie...

@Ruda23 niech ci gin przepisze leki przeciwwymiotne, jak tak ciężko przechodzisz.

Dziewczyny łosoś wędzony na zimno jest dość drogi, więc wszystkie te w sklepie są ma gorąco i można jeść.
Ja mam smaka na oscypka a tu klops.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi ginek pozwolila zjesc oscypka wedzonego albo grillowanego na cieplo. Jeden czy dwa nie zaszkodzi, podobno.

ckaiskjor0y12g1h.png

a ja pomarańczę wcinam co dzień, a dziś na obiad rosół , bo jutro będę miała z głowy , a jakoś na nic innego nie mam chęci
U mnie tez rosół. :)
Ja tez lubie cytrusy, ale chyba dostalam od nich alergii na twarzy, a moze to od czegos innego, nie wiem w kazdym razie jestem zaskoczona bo nigdy nie mialam tak koszmarnej cery jak teraz. A moze to hormony? Ktoras wie??

ckaiskjor0y12g1h.png

reklama
Do góry