reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Zmartwychwstałam... Napisał się herbatki na trawienie 3 leki coli i kostkę czekolady i czuję że mój żołądek zaczął pracować
U mnie dzisiaj na obiad dla M. zrobiłam bogowie. U mnie ten obiad nie przeszedł. Ale miło było mu dogodzić
U mnie dziś twarożek i szczypiorek na obiado-kolacje
Ale M. Był też taki miły i zrobił mi zapasy i dostałam za te męczarnke żołądkowe żelki i mu lodowy truskawkowy <3
Ide Was doczytać

reklama
Zanecia padłam ale mój przy pierwszym dziecku też był jak dziecko we mgle a teraz dopiero czuję jego wsparcie nie pozwala mi dźwigać i jest taki opiekuńczy :)

U nas same ciężkie charaktery 3 skorpiony byk i teraz będzie lew u będzie gorąco

A mój mały na szczęście nie płakał :) Wogole to przespał 1 miesiąc do tego stopnia ze musiałam go budzić na jedzenie ale to czasem nic nie pomagało, ani głośne gadanie ani łaskotanie ani jak pieluszkę mu zmieniałam nawet w nosek dmuchałam:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzeci szybko chwytają dlatego zależy mi żeby wcześnie zaczął zaszczepi się. A ja nadrobię :)
Apropo czy jest u Was śnieżek bo umnie nie ma i czekam i sanki czekają.

Skorpion byk i lew ? Noże pochowajcie [emoji23]
No ja ledwo co dochodziłam do łazienki a on sie mnie pytał czy na siłownie bede chodzic [emoji23] teraz sie śmieje ale wtedy byłam zła ze płakać mi sie chciało. Najbardziej mnie wkurzało ze uważał ze udaje i sie użalam nad sobą[emoji35]
Tyllkaaa biedna Ty, miętowa rozkurcza żołądek. I nie jedz ciężkich i tłustych potraw [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry