Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
emilkaa znam to hehe, oni sa nieświadomi albo nieodciera to do nich ja nie wiem.
Kiedy mojemu mowię ze cieżko bedzie mi samej z dzieckiem (bo pracował za granica) wyjsć z psem na spacer a pies spory jak owczarek i ciągnie bo nienuczony na smyczy(wzięliśmy go ze schroniska). No i on mi na to ze zostawię dziecko w łóżeczku to mu sie nic nie stanie... Ale tak na godzinę ? Bo dużego psa to trzeba wybiegać przecież. A on tak poważnie "no tak"
Chciało mi sie śmiać i płakać w tej samej chwili. Niezapomniane tego nigdy [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja na sylwestra do sąsiadów co roku ktoś inny robi, zgraną mamy ekipę. Ale ja jedyna nie pijąca to szybko mi się znudzi i będę marzyła o łóżku.
W tym roku Mąż miał uczyć jeździć na nartach mnie i synka ale ja sobie daruję i będę się uczyła z drugą pociechą za 3 -4 latka. Będę bacznie obserwować jak mój synek radzi sobie na nartach. Też będzie miło i weseło