reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Adeline czasem się tak nie da.Młodsza bez bujania nie zasnęła.W ogóle z nią miałam 3 światy no gorzej już trafić nie mogłam.Płacz 24 h na dobę i to bez powodu.Nie płakała tylko wtedy kiedy na cycu wisiała.Bez bujania to bym chyba nawet minuty nie przespała.

Dzag82 chyba takich łóżeczek nie ma wiadomo ze względów bezpieczeństwa.U nas podobna sytuacja że mała śpi w naszej sypialni bo z siostrą się nie potrafią zgodzić i zasnąć razem więc dlatego musimy znaleźć większy dom.
Ja też byłam z małą na pierwszej wizycie ale ona starsza to bardzo nie przeszkadzała.
Adeline znieczulenie u dentysty to dopiero w 2 trymestrze.Ja czekam do 2 trymestru by dalej kontynuować leczenie moich zębów.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Mąż mnie rozwalił :) Jedziemy na południe PL na sywlestrA do znajomych, i pózniej moze skoczymy na 2 dni w górki , i mąż zdziwiony, ze jak to ja nie biorę rzeczy na narty?:) nie będziesz jeździć? Haha chyba na tyle odważna nie jestem...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Adeline czasem się tak nie da.Młodsza bez bujania nie zasnęła.W ogóle z nią miałam 3 światy no gorzej już trafić nie mogłam.Płacz 24 h na dobę i to bez powodu.Nie płakała tylko wtedy kiedy na cycu wisiała.Bez bujania to bym chyba nawet minuty nie przespała.

Dzag82 chyba takich łóżeczek nie ma wiadomo ze względów bezpieczeństwa.U nas podobna sytuacja że mała śpi w naszej sypialni bo z siostrą się nie potrafią zgodzić i zasnąć razem więc dlatego musimy znaleźć większy dom.
Ja też byłam z małą na pierwszej wizycie ale ona starsza to bardzo nie przeszkadzała.
Adeline znieczulenie u dentysty to dopiero w 2 trymestrze.Ja czekam do 2 trymestru by dalej kontynuować leczenie moich zębów.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
zrobiłam już zęba mam kanałowe póki co na razie mi czyściła, nie chciałam sama znieczulenie chociaż proponowała, bo niby maja dla ciężarnych, zdjęcia rtg mi nie zrobiła, bo nie wolno , to też wiedziałam. Współczuję ,że mała dała ci tak popalić, oby to przyszłe maleństwo było spokojne.

Mąż mnie rozwalił :) Jedziemy na południe PL na sywlestrA do znajomych, i pózniej moze skoczymy na 2 dni w górki , i mąż zdziwiony, ze jak to ja nie biorę rzeczy na narty?:) nie będziesz jeździć? Haha chyba na tyle odważna nie jestem...

dobre ;) ja nigdzie nie idę wole spokojnie w domu przesiedzieć , picolo wypiję

dobre ;) ja nigdzie nie idę wole spokojnie w domu przesiedzieć , picolo wypiję

Tez bym wolała, najchętniej położyć sie i spać :) bo nawet jakoś nie mam ochoty książek czytać a normalnie uwielbiam:) No ale juz tak dawno żeśmy sie umawiali ze jedziemy, najgorsze ze pewnie bedzie dobre jedzonko a ja tylko oczami będę jadła bo jakoś od 3 dni nie mam ochoty na nic:/

Tez bym wolała, najchętniej położyć sie i spać :) bo nawet jakoś nie mam ochoty książek czytać a normalnie uwielbiam:) No ale juz tak dawno żeśmy sie umawiali ze jedziemy, najgorsze ze pewnie bedzie dobre jedzonko a ja tylko oczami będę jadła bo jakoś od 3 dni nie mam ochoty na nic:/

oby ci się apetyt poprawił i było dobre towarzystko

emilkaa znam to hehe, oni sa nieświadomi albo nieodciera to do nich ja nie wiem.
Kiedy mojemu mowię ze cieżko bedzie mi samej z dzieckiem (bo pracował za granica) wyjsć z psem na spacer a pies spory jak owczarek i ciągnie bo nienuczony na smyczy(wzięliśmy go ze schroniska). No i on mi na to ze zostawię dziecko w łóżeczku to mu sie nic nie stanie... Ale tak na godzinę ? Bo dużego psa to trzeba wybiegać przecież. A on tak poważnie "no tak"
Chciało mi sie śmiać i płakać w tej samej chwili. Niezapomniane tego nigdy [emoji23]

reklama
Ja na sylwestra do sąsiadów co roku ktoś inny robi, zgraną mamy ekipę. Ale ja jedyna nie pijąca to szybko mi się znudzi i będę marzyła o łóżku.
W tym roku Mąż miał uczyć jeździć na nartach mnie i synka ale ja sobie daruję i będę się uczyła z drugą pociechą za 3 -4 latka. Będę bacznie obserwować jak mój synek radzi sobie na nartach. Też będzie miło i weseło:)

Do góry