reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Doriq ja miałam znieczulenie w poprzedniej ciazy. Pani sama zapytała czy istnieje prawdopodobieństwo ciazy u mnie i dobrała odpowiednie znieczulenie. Starała sie byc delikatna i bardzo "czuła" dla mnie. W ogóle to fantastyczna klinika i uwielbiam tam chodzic [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
dzięki dziewczyny, czekam na męża i będę szukać stomatologa u nas są tylko trzej mam nadzieję,że któryś mnie przyjmie , bo skonam, a zaczęło się od tego,że jabłko ugryzłam i mnie zabolało i boli już tak trzeci dzień co raz gorzej, a myślałam,że minie

Adeline, teoretycznie nagle wypadki, czyli z bólem, są przyjmowane od kopa. Może jak powiesz, że w ciąży jesteś, to tym bardziej się zlitują :-)

reklama
Witaj Alex :)
Super wieści gratulacje :)

Taki orientacyjnie chciałam się zapytać bo już się pogubiłam...
Ile jest sierpniówek takich jak ja które zostaną po raz pierwszy mamą?
Czuję się opóźniona że dopiero będzie pierwsze haha [emoji14]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też będę pierwszy raz mamą :) mam 29lat, ja urodzę to już niestety 3 dyszki mi wskoczą ;)

U mnie właśnie się grzeje kapuśniaczek ;)

p19uflw1vekq68fq.png

Do góry