reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
@doriq jestem od dwóch lat pod kontrola teraz tez bylam gdy sie dowiedzialam ze jestem w ciazy i biore eutyrox 100 wt-niedz a w pon eutyrox 75.
@GuaRaNa kłóćcie sie ale nie kończcie dnia bez zgody - tak mi ksiądz powiedział

reklama
Zaraz zmykam z pracy. Małe zakupy i do domku...mąż ugotował mi żurek.
Chrupie dziś cały dzień migdały bo niby pomagają na mdłości. ...jakoś nie zauważyłam. Jak mnie szarpało tak szarpie.
Miłego popoludnia Wam życzę! !

Moderatorkę proszę o kasowanie postów nie związanych z istotą zagadnienia, czyli porodu w sierpniu 2017 r.
czyli o tym ze mam obawy przed dentysta w ciazy tez nie mogę pisac?

właśnie siedzę u dentysty z laska mnie przyjmie, ale mam siedziec i czekać mówi nie wie ile godzin, zla byla jak nie wiem, jeszcze mi specjalnie bedzie mocno wiercić

Kilka godzinek i tyle stronek:) cieżko nadążyć :)
Ale widzę, ze jakieś zaostrzenia na forum sie szykują...;):D o doświadczeniach pisać nie,o strachu nie, o obawach nie, o problemach nie, o codziennym życiu i jakichs ciekawostkach nie... zgodnie z zaleceniem Franza piszmy o porodzie sierpień 2017...a wiec tak... bedzie to ciepły sierpniowy wieczór, aj poczułam jakiś skurczyk, Oh jak dobrze ze juz korków nie ma... dojadę do mojego wymarzonego szpitala... aj oj drugi skurcz, mężu weź proszę zegarek i policz co ile mnie tam w brzuszku ściska, oj oj znowu... to moze wypije zgodnie z zaleceniami jeszcze cięła herbatkę z cukrem żeby mieć sile wypchnąć mojego maluszka, oj musimy jechać... jedziemy... te skurczki coraz częstsze ojjj...dojechaliśmy, Oh juz czekają na mnie, o jaka piękna sala, oj aj, znieczulonko poproszę... ojjj teraz czekam aż bedzie rozwarcie... ooo jest!:) juz mogę wypchnąć pytam położnej, tak kochana... i uwaaaaga napięcie , jakbym kupę robiła tylko trochę mocniej i juz słyszę płacz maluszka :) co to był za wieczór, co to był za poród :) piękny , wymarzony:) Koniec :) juz opisałam poród 2017 :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A mnie boli nerka strasznie moja gin kazała mi brać zurawit 2 × 3 razy dziennie i nospe tak samo no i dużo pić wyleguje się pod kocykiem i się wygrzewam

reklama
Do góry