Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam się dziewczyny!
Gratuluję udanych wizyt i pięknych fasolek! Też mi ciężko nadrobić bo skrobiecie ile wlezie
@Adeline super masz już fotkę z usg. Martwi mnie bo wg obliczeń powinnam mieć podobnie jak Ty a u mnie wychodzi ciąża młodsza o 2 tyg.
W ogóle mam wrażenie po waszych zdjęciach że moj gin jakiś stary sprzęt ma
@Cheeba z nadciśnieniem nie ma żartów. Ja biorę leki dla kobiet w ciąży i min. 2 razy dziennie mierzę. Nie zdarzyło mi się żeby mi przez ciąże ciśnienie spadało.
@aluska a dostałaś leki na podtrzymanie? U mnie normą jest plamienie w terminie gdzie miałam okres mieć.
Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja wstaje góra 2 razy ale mam pozniej problem z zasnieciem.Dziewczyny a też tak macie że wstajecie kilka razy siku w nocy? Ja ostatnio coraz częściej ale dzisiaj w nocy to było już aż 7 razy..... prawie wcale się przez to nie wyspalam. ...