reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
[emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] brawo Ty!
No wlasnie, jak to jest z tym usg. Ja podejrzewam, ze bede miala dopochwowo i czytalam ze nalezy miec pusty pecherz bo moze zaslaniac wynik czy cos???

3jgxskjo6pg8usu5.png
u nas też każą mieć pusty, do usg takiego przez brzuch gdzie badają nerki ,jelita itp trzeba mieć pełny

reklama
@o.paulina
Przygotowanie do USG dopochwowego
USG dopochwowe nie wymaga jakiegoś specjalnego przygotowania, jednakże przed wykonaniem badania należy pamiętać o tym, że:

• na badanie należy się zgłosić z opróżnionym pęcherzem moczowym
na necie znalazłam

jak kiedyś miałam pełny na usg to kazał mi iść siku

Co lekarz to inna szkoła... Nie odpowiem Ci. Ja tutaj w uk tylko raz miałam robione dopochwowo 2tyg temu.
Niby do 12 Tyg robi sie dopochwowo i teoretycznie z pełnym pęcherzem ale czytałam wczoraj ksiazke ze ten pęcherz to mit. Nie wiem naprawdę [emoji15]
Dziękujemy dziewczyny jesteście kochane [emoji7][emoji7][emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Zapytałam o sex i odpowiedziała tak "jeżeli ciąża przebiega normalne jest to dozwolone dla wszystkich ale ze względu na Twoja historie wolała bym poczekać do min następnego usg" także macie tez swoja odpowiedz w szczególności dziewczyny które poroniły

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No wlasnie cos wczoraj probowalam z tym suwaczkiem, ale chyba powklejalam linki nie tam gdzie trzeba ;) . Ja waszych tez nie widze. Zupełnie nie ogarniam funkcji tutaj.

Mamo, ale wy daje je z tym pisaniem :szok:. Od razu uprzedzam, ze nie dam rady was zawsze nadrobić i kazdej odpowiedzieć.
Powodzenia na dzisiejszych wizytach!
Trzmaj telefon bokiem wtedy wszystkie sa:):):*

reklama
Do góry