reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Zanecia, super wiesci!
Ja tym razem podchodzę bardzo spokojnie do tej ciazy, nie panikuje tak jak przy pierwszej. Specjalnie umowilam sie na wizyte po nowym roku, zeby nie było za wczesnie, bo juz wiem, ze poza potwierdzeniem ciazy i zrobieniem podstawowych badań i tak nic wiecej mi nie zaleca.
Ale ciesze sie ze wszystkich waszych pozytywnych wizyt :)

Dziś Beta i endogin za mną... Pogratulował wczesnej ciąży i powiedział, że na nfz trafił mi sie konował bo pomimo beznadziejnego i złej jakości usg ciąża jest na mur beton. Kazał się cieszyć, oszczędzać i zwiększył mi Euthyrox.

Wszystkim Wam gratuluję. Też nie mogę sie doczekać kolejnego usg z serduchem.

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Wy tak o jedzeniu a ja zmienie temat... Jak tam wasze sny? Tez macie takie pokrecone i bardzo realistyczne? Moja wyobraznia mnie zadziwia po prostu xD zanecia super wiesci i oby tak dalej :*

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Gratuluję nowym mamusiom [emoji11]
Mi cały czas w nocy jakieś głupoty się śnią... jak tak to nigdy nic mi się nie śniło a od kad jestem w ciąży to cały czas coś. No i sikam z 3 razy w nocy....
I dzisiaj miałam około 13 dziwna sytuację... zrobiło mi się słabo, miałam odruch wymiotny, krecilo mi się w głowie i myślałam że zaraz zemdleje...
poszłam po kanapkę i po pierwszym gryzie zrobiłam się strasznie głodna, myślałam ze ja piołkne w całości. Od razu poczułam się lepiej. Wystarczyło mi tylko nie jeść przez 3 godziny a ja już byłam w takim stanie. Dziewczyny musimy uważać na siebie żeby jesc często :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Do góry