reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Znalazlam krew w śluzie...taką żywą :( jadę na izbę przyjęć :( :( :( boję się bardzo...

f2w39jcg7d50h0ge.png

Melduję się po wizycie. Wszystko w porządku, jest serduszko :) maleństwo ma 0,52 cm :) tylko musiałam mieć później owulkę bo z usg wychodzi 6t2d a wg om dzisiaj kończę 7 tydzień. dostałam luteinę 100.

reklama
@marii19 daj znać , bo sama się martwię :/ trzymam kciuki

@Truskaweczka2017 super wieści cieszymy się z tobą

@ikulka przyrost bardzo dobry, a robiłaś wcześniej też hcg

@Angelika:) trzymamy kciuki daj znać jutro po usg
Dziewczyny powiedźcie mi czy macie też tak, bo już się martwię , nie raz jak się w nocy obrócę z boku na bok ,to tak mnie jajnik zaboli,że normalnie sram w gacie ze strachu :( , w dodatku zastanawiam się czemu mój ginekolog nie przepisał mi luteiny skoro jestem po 3 poronieniach i z synem też ją brałam, dziwi mnie to

Do góry