reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
@luska1979 a rodziłaś naturalnie? jeśli tak to podziwiam bo mój synek ważył 3880g i było ciężko.
@Adeline89 czy ja mogę z Tobę zamieszkać? albo chociaż przyjeżdżać na obiady mogę? :cool2: gotujesz pod mój gust ;)
zapraszam :) a no tak jest jak w domu sie siedzi to można kombinować i jest czas :)

od tego siedzenia to juz 2 kg więcej mam

reklama
Tak naturalnie rodziłam obydwa razy.Obydwa porody wywoływane.Pierwszy ok.8 h od wywołania ale Emi trudniej się rodziło bo była źle ułożona tzw.twarzyczkowo i miała prawie 4 kg.Wikusię łatwiej choć była większa tylko ok.4 h pewnie dlatego że z wodami się urodziła po prostu pluskła.Wiki trzymała mnie długo co do porodu bo do 36 tc była w pozycji poprzecznej.Nie wiem jak się jej udało tak późno przekręcić.Posłuchała mnie bo nie chciałam mieć cc.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Moja również była poprzecznie ułożona i powiem ze masakra meczylam sie też jakieś 8 godzin i urodziłam naturalnie z bólami krzyzowymi

Help me!!!!który to tydzień?!

Załączniki

• 20161214_152101.jpg
    20161214_152101.jpg
    718,8 KB · Wyświetleń: 72
@angelika mam to samo jak jest szefowa bo z szefem jest całkiem spoko
U mnie zalezy jaki dzien.. Raz sa do rany przyloz.. A raz sa tak debilni ze sie w glowie nie miesci.. Problemy widza tam gdzie ich nie ma. .I za nim czlowiek cokolwiek powie to i tak juz zmieszany z blotem.. oczywiscie pozniej wychodzi ze to jednak nie tej osoby wina ale to juz nikogo nie interesuje.. .

Jakbym chciala w styczniu pojsc na zwolnienie to dostaje kwote z umowy z 2016 roku czy 2017 roku bo beda podobniez w calym kraju zmieniac umowy.?

reklama
Do góry