@Ruda23 mam takie samo podejście jak ty , jak tylko dostałam plamienie jechałam , niestety u mnie też w trzech przypadkach poronienie, a w jednym z synem miałam krwiaka lepiej sprawdzić,
@Kasia8800 ale widzę ,że dziś już masz wizytę , byłaś wczoraj gdzieś na izbie ? Daj znać powodzonka
@luska1979 Witaj , fajna rodzinka, na jaką chorobę chorujecie , życzę wam zdrówka
@Angelika:) macice , czy pochwę ? Do macicy nie dojdziesz żeby sprawdzić czy jest twarda [emoji14]
A jeśli chodzi o usg to poproś ją ,że będziesz czuła się bezpieczniej jak zrobi, bo się martwisz
@GuaRaNa mój już wie , ma 5 lat, ale on wie ,że ma na razie nie mówić, nawet przy moich rodzicach nic nie mówił, chociaż ja już sama powiedziałam, bo prawie wszystko z mojej pracy się rozniosło , powiedziałam małemu,że musi uważać, bo tam dzidziuś rośnie jego rodzeństwo i urodzi się jak będzie lato, żeby wiedział,że to długo będzie trwać, no i powiedziałam,że ma dbać i nie denerwować mamusi ,żeby mnie nie uderzył. Bardzo się cieszy i naprawdę zwraca uwagę żeby mnie gdzieś tam nie walnąć
@ikulka miałam bardzo jasny blond
@Maargaretkaa ciągle śpiąca jestem najchętniej bym nie wychodziła z łóżka, ale mój mały jest chory i siedzi ze mną w domu więc nie pośpię :/
@JustynaWM trzymamy kciuki, ja mało nie zniosłam jak musiałam czekać do 16 na męża , aż przyjedzie, a później od 17-19 na korytarzu aż mnie ginekolog przyjmie , czekanie jest masakra