juz siedzę kolejka jak nie wiem, a ja mam bol brzucha ze strachu
Trzymam kciuki, będzie dobrze!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
juz siedzę kolejka jak nie wiem, a ja mam bol brzucha ze strachu
U mnie od 3 dni tak samo, wczoraj wymiotowałam w pracy, dziś nie ale ciągle mi niedobrze, jestem słaba i ciągle mi zimno, chyba nie ma sposobu :-(Kobitki - pomóżcie!!! Od tygodnia siebie nie poznaję, leżę prawie całymi dniami w łóżku i od rana do nocy jest mi niedobrze!!! W ciągu dnia też - nawet do trzech razy wymiotuje!!! Ja już nie mogę!!! :'(
Mam to samo... [emoji20]U mnie od 3 dni tak samo, wczoraj wymiotowałam w pracy, dziś nie ale ciągle mi niedobrze, jestem słaba i ciągle mi zimno, chyba nie ma sposobu :-(
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
jajo tu zniosę a jeszcze z 40 min czekania wkurza mnie to,że nie ma na godz tylko kolejka a jedna pacjenta 30 min siedzi w środku :/ a ja tu sto myśli w głowie...już tak posrana jestem, a mój w aucie to dopiero pazury gryzie pewnie
Kurczę wchodź już bo ja się razem z Tobą denerwuje i co chwile zaglądam czy już po hahaha [emoji15] [emoji2]jajo tu zniosę [emoji14] a jeszcze z 40 min czekania wkurza mnie to,że nie ma na godz tylko kolejka a jedna pacjenta 30 min siedzi w środku :/ a ja tu sto myśli w głowie...już tak posrana jestem, a mój w aucie to dopiero pazury gryzie pewnie
Trzymam kciuki :*jajo tu zniosę a jeszcze z 40 min czekania wkurza mnie to,że nie ma na godz tylko kolejka a jedna pacjenta 30 min siedzi w środku :/ a ja tu sto myśli w głowie...już tak posrana jestem, a mój w aucie to dopiero pazury gryzie pewnie
jest serduszko biło juz płakać mi się chcę z szczęścia 6 tydz termin na 3 sierpnia, wizyta za 2 tyg znów, bo na tyle dał mi chorobowe, a następnym razem da na 4 tyg i założy kartę ciążyTrzymam kciuki :*