reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
jest serduszko biło juz ;) płakać mi się chcę z szczęścia :) 6 tydz termin na 3 sierpnia, wizyta za 2 tyg znów, bo na tyle dał mi chorobowe, a następnym razem da na 4 tyg i założy kartę ciąży
Super wieści,ciesze się ogromnie!! Ja OM mialam 25.10 więc w poniedziałek już może też zobacze [emoji7]

p19u9jcg46hpk5mw.png

Dziewczyny... od dziś co 2 dzień postanowiłam łykać witaminy i... zamiast 1 dziennie przy obiedzie jakoś tak bez namysłu wzięłam też jedząc kolacje :/ kurde przedawkowanie witamin też jest szkodliwe. Nie mam pojęcia dlaczego tak się stało... zrobiłam to nieumyślnie bo leżały na stole i zapomniałam że do obiadu wzięłam:(

Raz to chyba nic Ci nie powinno być, gorzej jakbyś tak na dłuższą metę. A dlaczego piszesz że co drugi dzień? Kurczę ja popołudniu pospałam i teraz będę sufitować a jutro znowu zombie style [emoji23]

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Raz to chyba nic Ci nie powinno być, gorzej jakbyś tak na dłuższą metę. A dlaczego piszesz że co drugi dzień? Kurczę ja popołudniu pospałam i teraz będę sufitować a jutro znowu zombie style [emoji23]

Lekarz mówił że skoro jem owoce i warzywa nie musze brać witamin tylko kaws foliowy ale choć staram się jeść zdrowo w niektóre dni nie mam ochoty na owoce... dlatego postanowiłam łykac witaminy co 2 dni

Wzięłam chorobowe i zaświadczenie, bo czytałam,że jeśli doniesie się do tego zwolnienia rodzinnego zaświadczenie o ciąży to zapłacą 100% ponieważ w trakcie chorowania jest się w ciąży, czytałyście kiedyś takie coś

Nie słyszałam o tym. Ale gin dał Ci kontynuację? Ja czekam na swoją wizytę i l4 jak na zbawienie. Na razie w pracy nic nie wiedzą. Nie chciałam tak wcześnie mówić. Dokucza mi strasznie wstawanie bladym świtem... no i siedzę przy kompie a wiem że nie powinnam plus nerwowa atmosfera

reklama
Madzialenka ja mam Cocker spanielke najwspanialszą na świecie i zrobiłabym wszysyko co jest możliwe żeby mogła żyć razem z dzieckiem...
W piątek niestety czeka ją operacja i boję się o Fasolke że coś się stanie bo moje nerwy będą nastawione na maksimum... Jej operacje bardziej przeżywam niż operacje kogoś z najbliżej rodziny. Będę cały czas raczeć miałam tak wczoraj po stwierdzeniu diagnozy przez weterynarza. ..
I ponad to bardzo stresująca praca. Wie ktoś co robić żeby dziecku stres nie szkodzil? :/

Do góry