Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymamy kciuki żeby Ci się udało I żebyś szybko do nas wróciła [emoji1]Rozkręciło się wiec chyba muszę się pożegnać z grupa mam sierpniowych
Będę zaglądać jak rosną Wam brzuszki, wszystkim nudnych ciąż i zdrowych Maluszków
A ja wracam do staranek
Witaj gratulacjeDobry wieczór,
Chyba i ja dołączę. Wczoraj test pozytywny. 34 lata, druga ciąża. Termin z kalkuratora wychodzi 10.08. Wizytę u lekarza mam 23.12.
Jeszcze dopiero pewnie większość mam się dowie jak rozwija się ich dzidziuś, bo u nie których jeszcze nie było widać, a mamy wątek wizyty i usgWitam. Chyba mamy ten sam termin z ostatniej miesiaczki jak milo!
Rozkręciło się wiec chyba muszę się pożegnać z grupa mam sierpniowych
Będę zaglądać jak rosną Wam brzuszki, wszystkim nudnych ciąż i zdrowych Maluszków
A ja wracam do staranek
Daj linka gdzie to jest :-)Widziałyście ten filmik elfi z mikołajem, wysyła się zdjęcia coś o dziecku i wideo film przychodzi na emaila do 3 godz , mój mały to patrzył i słuchał z niedowierzaniem skąd on tyle wie, o jego imieniu ma zdjęcia jego i rysunek prezentu, wie jak wygląda jego dom, mało mu oczy z orbit nie wyskoczyły
Powodzenia w nowym cylku, może będziesz zaglądać do nas z wrzesniówek?:-)Rozkręciło się wiec chyba muszę się pożegnać z grupa mam sierpniowych
A ja wracam do staranek
Trzymaj za mnie kciuki ! To może będę z wrześniówekPowodzenia w nowym cylku, może będziesz zaglądać do nas z wrzesniówek?:-)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom