Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kurczę przykro mi, a może jeszcze nic nie wiadomo może to takie plamienie w ciazyMam plamienie wiec pewnie @ sie rozkręci,
Jednak nie będę sierpniowką, a byłam taka pewna
Daj znać jak sytuacja, może to Tylko plamienie, przecież miałaś takie objawy jak niejedna z nas! Trzymam kciuki za fasolke :-)Mam plamienie wiec pewnie @ sie rozkręci,
jak plamienie to nie musi się koniecznie rozkręcić. Ja w pierwszej ciąży plamiłam 5 dni w czasie gdy miałam mieć okres. Może to być przecież plamienie implantacyjne, mówią, że takie jest jasnoczerwone, ale ja miałam brunatne. I skończyło się KrzysiemMam plamienie wiec pewnie @ sie rozkręci,
To już masz maluszka tak ? Czy kolejna ciąża ?jak plamienie to nie musi się koniecznie rozkręcić. Ja w pierwszej ciąży plamiłam 5 dni w czasie gdy miałam mieć okres. Może to być przecież plamienie implantacyjne, mówią, że takie jest jasnoczerwone, ale ja miałam brunatne. I skończyło się Krzysiem
rany, ciężko Was nadrobić! Witam nowe mamusie
U nas dni mijają szybko, śpiąca też jestem, wieczorami oczy na zapałki, drzemka w ciągu dnia być musi. Ale tak jak pisałyście.. ciężko z maluchami w domu. Ale wesoło jest