Gratulacje!Mój syn ma już prawie 15 lat :-) Pierwsze dziecko urodziłam mając 18lat -teraz mam 33 Staraliśmy się od sierpnia i już zwatpilam że się uda a tu niespodzianka i 2 kreski na teście ciazowym
Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje!Mój syn ma już prawie 15 lat :-) Pierwsze dziecko urodziłam mając 18lat -teraz mam 33 Staraliśmy się od sierpnia i już zwatpilam że się uda a tu niespodzianka i 2 kreski na teście ciazowym
Młodziutka jesteś fajna kobietka powodzenia
Wow to fajnie być taka młoda mama,pewnie na poczatku ciężej, ale teraz juz masz jedno odchowaneMój syn ma już prawie 15 lat :-) Pierwsze dziecko urodziłam mając 18lat -teraz mam 33 Staraliśmy się od sierpnia i już zwatpilam że się uda a tu niespodzianka i 2 kreski na teście ciazowym
Syn już odchowany... nawet wyższy niż jaJeszcze "nie tak dawno" na maturze go cycem karmilam i nawet nie wiem kiedy zleciło te 15 lat. Wtedy będąc w ciazy nie zdawałam sobie sprawy jak ważne jest zdrowe odzywianie.. byłam młoda i głupia i nie cieszyłem się z odmiennego stanu ale gdy ujrzałam mojego synka pokochałam go całym sercem. Teraz zwracam większą uwagę na zdrowe odżywianie...cieszę się z każdego dnia ale też martwię się czasami czy wszystko ok...Wow to fajnie być taka młoda mama,pewnie na poczatku ciężej, ale teraz juz masz jedno odchowane
Ja okolice Szczecina :-)A skąd jesteście dziewczyny? Jakie okolice.