reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Wróciłam od przyjaciółki, 3,5h przegadane, bąbel nam dotrzymywał towarzystwa.

Co do tarczycy ja biorę teraz Euthyrox w dawce 62,5. Czuję się ok, ale mam smaka na ..
sushi ..
kupiłam te z Lidla, cyganione, bo to z warzywem w środku, ale nie mogłam wytrzymać .. :hmm:

co do nauczania - moje dzieci w 1 klasie miały lat 5 (szkoła międzynarodowa :blink:). Kocham łobuzów, ale nie wiem jak wrócę po urlopie ..

kto ma wizytę jutro oprócz mnie? :rolleyes:
czy glukozę robi każda? Potrzebuję, jeśli cukier mam w normie? To takie obrzydlistwo ..

reklama
Dziewczyny ale ja wam zazdroszecze tego wolnego... :( ja mam ciag... 9-ty dzien w pracy pod rzad, wolne dopiero w sobote. Nie wiem jak ja to wytrzymam ;( dobrze ze bynajmniej mdlic mnie juz przestaje ;) Milego dnia. Poczytam co u was dalej... wieczorkiem. Ale ufff byc u nas na bierzaco to nie lada wyczyn ;)
Współczuję tyle dni pracowac :-( ale jak dajesz rade. Ja bym chyba nie dala bo u nas zmiany po 12h i po 3 dniach nogi bola a co dopiero w ciazy, przy mdlosciach i innych przygodach.

@Truskaweczka2017 no pięknie .. czyli wiadro muszę wziąć na bank .. :frown:

jak Ci się nie przyjmie, to niestety do powtórki...:(( bo wtedy badanie nie ma sensu :/
Ale w tym późniejszym okresie już w większości nie ma tych mdlosci itp. więc jest ciut lepiej :)
I nie daj sobie tego rozpuscic w ciepłej wodzie...bleeeee :)
I może to tez ma wpływ, bo ja ostatnio wypilam, i sobie elegancko wstałam i poszlam do samochodu:) i tam mnie cofnelo...ponoc im mniej ruchow tym lepiej, dzisiaj wypilam, usiadłam i siedziałam tak 2 h :) i się przyjelo :)

Safiya ja mam jutro genetyczne o 17.20 i zaczynam się stresować.. ;) ta glukoza to mnie przeraża ale narazie mój lekarz nic o tym nie mówi jedynie mam robić glukozę na czczo. Ja mam straszny smak na lody ale jestem jeszcze trochę przeziębienia i się boje.

Napisane na SM-T110 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mieszkam, mieszkam... od niedawna na Krasowach. Wczesniej w samym rynku

ooooo kolejna blisko! Ja jestem z Chorzowa :D

Czeeeeeeść wszystkim, jeszcze Was dzisiaj nie przeczytałam, bo jak zwykle naprodukowałyście jak szalone! A ja się dzisiaj byczyłam u mamusi, nakarmiła mnie ile się dało, potem od razu po Krzysztofera do przedszkola i do domu. Już pojutrze prenatalne, ale jestem ciekawa!!

Do góry