reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Witam z kawką :)

Pomiędzy 11, a 14 tygodniem dzieci mają taki sam narząd (jeśli mogę to tak nazwać) i wszystko zależy pod jakim jest kątem. Jak mniej niż 30 stopni to dziewczynka, a jak więcej to chłopak. Taka forma zabawy dla mnie, nie jestem specjalistką i ciężko było mi zauważyć "to coś".

Ja jeszcze 2 dni wolnego. Nie mam ochoty wracać w środę do pracy :no: dziś 3 razy w nocy znowu wstawałam siku .. masakra :o

W 9 tyg u chlopcow tworza sie jaderka. A w 10 tyg u dziewczynek jajniki. Takze mozna okreslic juz w ok12-13 tyg. W artykule na babyonline wyczytalam. Plus dobre oko lekarza.

Witam również z poranną kawaja od 5 rano mega mdlosci... I ogólnie dziś jakoś kiepsko się czuję.. jutro rano wyniki jadę robić a w czwartek lekarz. Ciekawa jestem jak maleństwo uroslo

reklama
Ja mam na nfz 13.02. Niewiem czy zrobi usg. Moze tylko luknie czy serduszko bije. A 22.02 mam prywatnie to napewno.

Zjadlam sniadanie i leze. Domi w szkole do 13 a ja za bardzo i tak nie mam co robic. Na dworze mocno wieje to nie ma sensu wychodzic. Zakupy mam porobione. W sobote sprzatalam i pralam takze lenistwo. Boze juz 2 miesiace siedze w domu. Czasami za nudno. Ale niedlugo rusze na lumpeksy i zaczne cos zgromadzac dla malego

Do góry