Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeśli chodzi o wagę to się sprawdza jeśli ty byłaś dużym dzieckiem i mąż to możesz urodzic duże. Ja miałam 3800 i 62cm długa mąż 4500kg i 60cm a syn 4200 i 62cmDziękuję za opowieści. Jeszcze inna teoria do rozważenia. Koleżanka mi rzuciła. Spytaj mamy ile rodziła. To twój poród będzie podobnie. Jej mama szybko i ona też. No to heja do mamy mojej telefon i pytam. A ona mega szybko bo o 15 poszła do szpitala a o 17 stej mojego 5 cio kilowego brata urodziła. Poczułam pewną ulgę :-) myślicie że coś w tym jest?
Biedna. Mi właśnie mezunio buleczke z serem żółtym i pomidorkiem zrobił. Jakbym nie zjadła to już czuję co by mi się rano z żołądkiem stało [emoji51] [emoji51]Ech, przypomniało mi się, że rano na obciążenie glukozą jadę... To nie mogę babki :-( Buuu... No to idę głodna spać.
Aga ja lubię nabiał,serki białe ,jajka, pomarańcze [emoji3] a obiady różneA na mnie mąż krzyczy, że nic nie jem.. Dziś zjadłam 2 kanapki z rana, potem jabłko, kilka mandarynek i kawałek pizzy.. Nic mi w lodówce nie pasuje..
Piszcie co smakowitego zjadacie, może i mnie nabierze ochota..
Mi ze średniej wagi mojej i męża (mąż na szczęście zaniza [emoji3] ) wychodzi bejbik 4 kilo :-)Jeśli chodzi o wagę to się sprawdza jeśli ty byłaś dużym dzieckiem i mąż to możesz urodzic duże. Ja miałam 3800 i 62cm długa mąż 4500kg i 60cm a syn 4200 i 62cm
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
A na mnie mąż krzyczy, że nic nie jem.. Dziś zjadłam 2 kanapki z rana, potem jabłko, kilka mandarynek i kawałek pizzy.. Nic mi w lodówce nie pasuje..
Piszcie co smakowitego zjadacie, może i mnie nabierze ochota..
edda, my lecimy podobnie, jeden dzień różnicy między nami. to pewnie i koło mojego terminu (20.02.) masz swój termin usg genetycznego?
No właśnie dlatego ja na żelazną albo inflancka.Karowa to rzeźnia...[emoji53] tak słyszałam i od innych kobitek i od dziewczyn ktore kilka lat temu robiły tam praktyki...
Dobry szpital jeśli coś nie tak z mamą albo z dzieckiem ale z fizjologiczna ciążą bym się nie pchała[emoji6]