Truskaweczka2017
Moderatorka
@anntryb ja mam w mieście tylko jeden szpital także mam nadzieję, że z porodem wstrzelę się w jakąś lukę
poza tym jakiś czas temu miałam sen, że rodziłam na korytarzu bo cała porodówka była zajęta. Oby to nie był proroczy sen 
@Adeline89 u nas w szpitalu od kilku lat jest darmowe znieczulenie. Synka rodziłam bez i teraz też mam taki zamiar. Taki ze mnie hardkor
@--Aga-- @emikaa chyba znieczulenie można tylko do 7 cm rozwarcia
@emikaa jeden kebabik nie zaszkodzi. Ja właśnie wcinam pizzę
@Angelika:) to zdecydowanie za wcześnie na ruchy dziecka moim zdaniem. Nawet kobiety w kolejnych ciążach nie czują ruchów w 12 tc. Dziecko jest za małe, żeby można było to poczuć.
My do tej pory wynajmowaliśmy mieszkanie ale teraz bierzemy kredyt i będziemy miali własne
teraz czekamy tylko na oficjalne potwierdzenie. Także w lutym/marcu czeka nas parapetówka 
@Adeline89 u nas w szpitalu od kilku lat jest darmowe znieczulenie. Synka rodziłam bez i teraz też mam taki zamiar. Taki ze mnie hardkor
@--Aga-- @emikaa chyba znieczulenie można tylko do 7 cm rozwarcia
@emikaa jeden kebabik nie zaszkodzi. Ja właśnie wcinam pizzę
@Angelika:) to zdecydowanie za wcześnie na ruchy dziecka moim zdaniem. Nawet kobiety w kolejnych ciążach nie czują ruchów w 12 tc. Dziecko jest za małe, żeby można było to poczuć.
My do tej pory wynajmowaliśmy mieszkanie ale teraz bierzemy kredyt i będziemy miali własne