reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Truskaweczka ja codziennie muszę być na nogach o 7.30 bo córkę trzeba zawieźć do szkoły.Czasem czuję się jakbym to ja chodziła do szkoły.Zazdroszczę dziewczynom spania do 11.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@tomag8 prawidłowe tętno to 110-170 uderzeń na minutę więc tętno Twojego malucha jest w porzędku :) nie zamartwiaj się
@luska1979 pamiętam jak w pierwszej ciąży też spałam do 10-11 a teraz już się nie da. Także dziewczyny będące w pierwszej ciąży korzystajcie ;)

Ja mam umowę do końca sierpnia 2018 r. Pracuję w szkole, jestem już na zwolnieniu (aż do końca) czyli rok szkolny cały zleci, potem kolejny jak już będziemy z maleństwem w domku. Ciekawe czy po takiej nieobecności będą chcieli przedłużyć mi umowę :p Puki co nie zadręczam się tym :)

Emilkaa trzymam kciuki i czekam na dobre wieści! &&& będzie dobrze! Musi!

Gratuluje udanych wizyt dziewczyny[emoji6]

Aaa nawet nie piszcie o spaniu do 11 bo mnie zazdrość zżera[emoji35] mnie młode, najukochańsze moje, pierworodne dziecię zrywa o 7[emoji24][emoji23]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Adeline jaki dokładnie wózek chicco miałaś?
Witam nową mamę.
Kurektyna zgadzam się z Tobą...ja np.jestem z moimi dziećmi nonstop bo specjalnie pracuję na nockach jak moje dzieci śpią i nie zamieniłabym tego w życiu.Mamy ze sobą tak dobry kontakt i czas na układanie puzzli czy pieczenie ciasteczek.Młodsza jest w przedszkolu ale tylko na 4 h starsza już w szkole ale to i tak lepiej że ja ją odbieram ze szkoły.Przytulę i zapytam jak było niżby to miała robić za mnie niania.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Gratuluję udanych wizyt kobitki. Ja znowu leżę i plamienie było :( dzwoniłam do gina ale nie odbiera a na IP średnio mi się widzi....dosłownie jednorazowo zabarwienie na papierze...jak żyć?!?

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry