reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Jestem po wizycie spokojniejsza, żaba ma dwa centymetry i biło ładnie serduszko. Termin porodu nadal na 26 sierpnia, także dziecko równo rośnie. Dostałam część skierowań więc zaoszczędze na badaniach. Dobrze, że to moje chorowanie nie wpływa na dziecko, to najważniejsze :)

Napisane na Lenovo YT3-850F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też po wizycie małe ma 6 cm ,mierzył wszytko i przeziernosc ok, mówił że żółte może się zdarzac , jesli nic mu nie towarzyszy żadne pieczenie itp . Robił mi pasek na bakterie i wyszło,że jest ok. Mowil,że przed sikaniem do kupka trzeba dobrze się podmyc szczególnie warto bo jak są sklejone z bakteriami wleci do kubka. A i mowil,że widzi dwie kreski raczej dziewczynka,ale zobaczymy za 4tyg

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

chyba po powrocie muszą cię trzymać do 3 miesięcy jeśli by cię chcieli zwolnić nie mogą od razu, a czy stanowisko to samo ci dadzą, mało kiedy się zdarza, ale ogólnie powinni
Pracuje jako nauczyciel w przedszkolu wiec nic innego dać mi nie mogą. Ale jak rozumiem po wychowawczym mogą mnie zwolnić???

Gratuluję dziewczyny udanych wizyt :-)
Ja miałam dzisiaj termin usg ale przelozylam, bo skoro bylam w piatek prywatnie, a w przyszłym tyg mam genetyczne to bez sensu tak tam maluszkowi ciagle zaglądać, chociaż ja bym mogła codziennie :p

reklama
Do góry