Wiiktoriiaaa
Fanka BB :)
A jak idę na nfz to sa godziny. Taka sytuacja..I nie zapisują na godziny? Super...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak idę na nfz to sa godziny. Taka sytuacja..I nie zapisują na godziny? Super...
wiem wiem, kilka razy przerabiałam kupowanie fotelika, mam małego fioła na punkcie bezpieczeństwa dzieci chodziło mi o takie wózki no name, ogrom ludzi wozi w tym dzieciMychaa jak kupujesz zestaw 3 w 1 dobrej firmy to masz w zestawie fotelik dobrze wypadający w crash testach np.u nas Britaxy czy Recaro czy choćby Graco.U Was w PL jest trochę inaczej z tymi wózkami.
Za_necia fajnie że wróciłaś.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
nie nie, mnie chodziło o sposób zapinania pasów. Że żeby było bezpiecznie to muszą być szczelnie przy ciele, a nie na ubraniu grubym.Luska pisze:Dzag82 ja o rozbieraniu dzieci do fotelika dowiedziałam się jak już miałam dwoje dzieci.Na kursie prawo jazdy nic o tym nie wspominano.
Dzag82 ja Cię rrozumiem w 100%, sama mam w domu 10 miesięczną pannice i ubieranie Jej to istna mordęga, zwłaszcza że Bacha nie cierpi ubierania, a co dopiero będzie przy dwójce takich szkrabow. Wolę jeszcze teraz o tym nie myslec. W końcu mam jeszcze trochę czasu, haha. A Ciebie podziwiam, i domyślam się że z trójką to dopiero będzie hardcore. Ale damy radę kto jak nie Matka?!nie nie, mnie chodziło o sposób zapinania pasów. Że żeby było bezpiecznie to muszą być szczelnie przy ciele, a nie na ubraniu grubym.
Luska, no chociaż Ty mnie rozumiesz z tymi teoriami "przed" . Ale zobaczymy, jak sobie dziewczyny poradzą.
Nasza Niespodzianka będzie urodzona podobnie jak Tymek, Tymek z 4 lipca jest. Wiesz, nie kojarzę jakichś strasznych problemów zimą. Czy dziecko ma 5 miesięcy czy 10 to zawsze jest ten sam problem - ubieranie i rozbieranie. A przy trójce dzieci to już masakra . Ja juz przy dwójce się pocę czasem