reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Witajcie! Nie no,nie nadrobie!!! Jeden dzien mnie nie bylo a tu tyle wpisow!!! Ja nie mam nawet kiedy tu zagladac :-( moj dwulatek pochlania mnie do reszty,a ja uwielbiam spedzac z nia czas :-) dzis bylam w pracy pozegnac sie z dziecmi, wycalowalam Je a w zamian dostalam piekne laurki :-) juz mi ich brak!!!!
Samopoczucie mam nadal kiepskie, nudnosci nie puszczaja,,moglabymnic nie jesc, ale sie zmuszam...wizyta u gin juz w pon

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Mychaa jak kupujesz zestaw 3 w 1 dobrej firmy to masz w zestawie fotelik dobrze wypadający w crash testach np.u nas Britaxy czy Recaro czy choćby Graco.U Was w PL jest trochę inaczej z tymi wózkami.
Za_necia fajnie że wróciłaś.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
wiem wiem, kilka razy przerabiałam kupowanie fotelika, mam małego fioła na punkcie bezpieczeństwa dzieci ;) chodziło mi o takie wózki no name, ogrom ludzi wozi w tym dzieci

Dzag82 współczuję takich problemów z kręgosłupem.Jak Ty znosisz ciążę i to już trzecią?
Dzag82 ja o rozbieraniu dzieci do fotelika dowiedziałam się jak już miałam dwoje dzieci.Na kursie prawo jazdy nic o tym nie wspominano.
Dzag82 niestety masz rację bo samo ubieranie niemowlaka to czasem 20 minut zajmuje a przecież małego dziecka samego nie zostawisz w domu.A na mrozie go też trzymać nie będziesz aż Ci się auto rozgrzeje.
Ja i tak się stresuje że bejbi nasze tylko 3 miesiące będą miały w zimie.Ja mam dziewczyny z maja i czerwca to one już pół roku w zimę miały.Poza tym ja wtedy jeszcze nie jeździłam auto.Zaczęłam z musu dopiero jak wróciłam do pracy z 2 urlopu macierzyńskiego.Bałam się tego innego ruchu na drogach w UK.

Anntryb ja nadal mam taki jadłowstręt.A na ból pomaga mi paracetamol z kofeiną lepiej niź sam paracetamol.
Digitalgirl bardzo mi przykro.Trzymaj się.

@DigitalGirl współczuję wiem co czujesz , jak już kiedyś pisałam daje nadzieję na to,że w końcu może się udać, bo sama po trzech poronieniach udało mi się donosić synka, więc kochana nie poddawaj się naprawdę, buziaki daj znać jeśli kiedyś znów ci się uda ściskam :*

@Wiiktoriiaaa @dzag82 ja też chodzę prywatnie jak pisałam kiedyś czekam do 3 h nie ma zapisów na godz. Powodzonka wiki

Luska pisze:
Dzag82 ja o rozbieraniu dzieci do fotelika dowiedziałam się jak już miałam dwoje dzieci.Na kursie prawo jazdy nic o tym nie wspominano.
nie nie, mnie chodziło o sposób zapinania pasów. Że żeby było bezpiecznie to muszą być szczelnie przy ciele, a nie na ubraniu grubym.
Luska, no chociaż Ty mnie rozumiesz z tymi teoriami "przed" :blink:. Ale zobaczymy, jak sobie dziewczyny poradzą.
Nasza Niespodzianka będzie urodzona podobnie jak Tymek, Tymek z 4 lipca jest. Wiesz, nie kojarzę jakichś strasznych problemów zimą. Czy dziecko ma 5 miesięcy czy 10 to zawsze jest ten sam problem - ubieranie i rozbieranie. A przy trójce dzieci to już masakra :rofl2:. Ja juz przy dwójce się pocę czasem :rofl2:

reklama
nie nie, mnie chodziło o sposób zapinania pasów. Że żeby było bezpiecznie to muszą być szczelnie przy ciele, a nie na ubraniu grubym.
Luska, no chociaż Ty mnie rozumiesz z tymi teoriami "przed" :blink:. Ale zobaczymy, jak sobie dziewczyny poradzą.
Nasza Niespodzianka będzie urodzona podobnie jak Tymek, Tymek z 4 lipca jest. Wiesz, nie kojarzę jakichś strasznych problemów zimą. Czy dziecko ma 5 miesięcy czy 10 to zawsze jest ten sam problem - ubieranie i rozbieranie. A przy trójce dzieci to już masakra :rofl2:. Ja juz przy dwójce się pocę czasem :rofl2:
Dzag82 ja Cię rrozumiem w 100%, sama mam w domu 10 miesięczną pannice i ubieranie Jej to istna mordęga, zwłaszcza że Bacha nie cierpi ubierania, a co dopiero będzie przy dwójce takich szkrabow. Wolę jeszcze teraz o tym nie myslec. W końcu mam jeszcze trochę czasu, haha. A Ciebie podziwiam, i domyślam się że z trójką to dopiero będzie hardcore. Ale damy radę ;) kto jak nie Matka?!
A tak w ogóle to odkąd zostalam mamą to znienawidzilam zime właśnie przez to ubieranie, ehh...

Do góry