reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Uff trochę nadrobiłam ale nie dałam rady wszystkiego ;)

Ja od poniedziałku odpoczywam z siostrą na wsi, tzn nie do końca odpoczywam bo mamy na stanie jeszcze mojego 5miesiecznego siostrzeńca więc mamy co robić na cztery ręce ;) dlatego tak mało się udzielam bo co zdążę coś przeczytać to za chwilę 15str więcej [emoji23]

@Mychaa świetny strój! Ale zdolna jesteś!! Ja sobie postawiłam cel na ciążę że nauczę się szyć, zobaczymy co mi z tego wyjdzie [emoji6]

@o.paulina dobrze że masz taką przewidującą ginekolog, nie ma co ryzykować.

U mnie większość dolegliwości ciążowych zniknęła oczywiście trochę schizowałam ale tłumaczę sobie tym że zaraz drugi trymestr i pewnie dlatego, poza tym nie mam czasu skupić się na sobie. A no i znowu dopada mnie infekcja....już mnie to wkurza...i nawet nie wiem skąd bo nie wychodzę z domu ostatnio bo albo smog albo śnieg.

Ja od jakiegoś czasu mam przeczucie że będzie dziewczynka, tak czuję i tak też do niej gadam, moj M też tak się nastawia :) u nas jak będzie córka to Zoja, uwielbiam to imię już od kilku lat, poza tym na dla mnie ważne symboliczne znaczenie bo Zoja to z greckiego Życie :) [emoji7]

p19uflw1vekq68fq.png

reklama
Troszkę Was narobilam, ale słabo, bo zamulona jestem przez przeziebienie:/ zlapalam jakiegoś wirusa i jestem na l4. Słabo, bo rodzinna nie wiedziala czy może mi wypisać na 100% i wypisala zwykle zwolnienie :/ powiedziała, że mi odda kasę jak coś ;) Byłam już tak zmęczona gorączka, że było mi totalnie wszystko jedno. Dzisiaj przespałam cały dzień, z przerwami na jedzenie i leki. Teraz się trochę ożywiłam...

Napisane na Lenovo YT3-850F w aplikacji Forum BabyBoom
' możesz mieć nawet 80% ale jeśli doniesiesz zaświadczenie o ciąży to normalnie przysługuje Ci 100% dałaś zaświadczenie już ciąży?

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już wstałam i musiałam zjeść kromala , bo taki głód czułam na maksa. W dodatku czuję się taka wyspana. Ja też synowi kupowałam lepszej jakości foteliki, ale ceny nie sa tanie ponad 350zl, ale widać jakość w porównaniu do takich w marketach.

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień Dobry ☺.
Ale produkcja, chyba wszystko przelecialam☺.

Strój. ..bomba.talent matka talent.
Chorowitkom zdrówka życzę! !.
ehh te cholerne infekcje.

U mnie dziś gołoledź...a ja zaraz muszę jechać na krew. Już jestem godna. ..jak ja to wytrzymam. Chyba mi żołądek wyrwie.

Moja Kajusia odsypia szpital. A i ja się wysłałam. ..kocham ten mój kawałek podłogi. Jak mój piesio szalał z radości. ..jak wróciłam.

Z tego kalendarza to z synem trafione, z córà nie , a teraz wychodzi synek . ..i w podświadomości też tak czuję od początku. Zobaczymy

Nam też się Hania podoba...ale też mi sie wydaje że teraz popularne. I Lenka też gdzieś w domu krąży.
Dla chłopca dzieci przekonują tatusia do Remika...rozmowy trwają☺.

No zbieram się. Będę koło południa.

Ostatnia edycja:
Hejka z rana, ja jak zwykle jeszcze nie nadrobilam bo wczoraj bylam w pracy 12h i tak mialo byc trzy dni. Ale nie ide dzisiaj, wybieram sie prywatnie do ginki mojej bo tak mnie zaczęło w podbrzuszu pobolewac, cmic, ciagnac sama nie wiem co to za uczucie. Ide skontrolować i jak bedzie potrzeba to pojde na l4 chociaz chcialam jeszcze popracować ale dziecko jest dla mnie najważniejsze.

Milego dnia :-)

reklama
A u nas cały czas sypie ledwo do szkoły dojechałam a mam szwagierkę z córą do lekarza na 13 zawieść ja nie wiem jak pojadę mogło by już przestać

Do góry