reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Uff trochę nadrobiłam ale nie dałam rady wszystkiego ;)

Ja od poniedziałku odpoczywam z siostrą na wsi, tzn nie do końca odpoczywam bo mamy na stanie jeszcze mojego 5miesiecznego siostrzeńca więc mamy co robić na cztery ręce ;) dlatego tak mało się udzielam bo co zdążę coś przeczytać to za chwilę 15str więcej [emoji23]

@Mychaa świetny strój! Ale zdolna jesteś!! Ja sobie postawiłam cel na ciążę że nauczę się szyć, zobaczymy co mi z tego wyjdzie [emoji6]

@o.paulina dobrze że masz taką przewidującą ginekolog, nie ma co ryzykować.

U mnie większość dolegliwości ciążowych zniknęła oczywiście trochę schizowałam ale tłumaczę sobie tym że zaraz drugi trymestr i pewnie dlatego, poza tym nie mam czasu skupić się na sobie. A no i znowu dopada mnie infekcja....już mnie to wkurza...i nawet nie wiem skąd bo nie wychodzę z domu ostatnio bo albo smog albo śnieg.

Ja od jakiegoś czasu mam przeczucie że będzie dziewczynka, tak czuję i tak też do niej gadam, moj M też tak się nastawia :) u nas jak będzie córka to Zoja, uwielbiam to imię już od kilku lat, poza tym na dla mnie ważne symboliczne znaczenie bo Zoja to z greckiego Życie :) [emoji7]

p19uflw1vekq68fq.png

reklama
Troszkę Was narobilam, ale słabo, bo zamulona jestem przez przeziebienie:/ zlapalam jakiegoś wirusa i jestem na l4. Słabo, bo rodzinna nie wiedziala czy może mi wypisać na 100% i wypisala zwykle zwolnienie :/ powiedziała, że mi odda kasę jak coś ;) Byłam już tak zmęczona gorączka, że było mi totalnie wszystko jedno. Dzisiaj przespałam cały dzień, z przerwami na jedzenie i leki. Teraz się trochę ożywiłam...

Napisane na Lenovo YT3-850F w aplikacji Forum BabyBoom
' możesz mieć nawet 80% ale jeśli doniesiesz zaświadczenie o ciąży to normalnie przysługuje Ci 100% dałaś zaświadczenie już ciąży?

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już wstałam i musiałam zjeść kromala , bo taki głód czułam na maksa. W dodatku czuję się taka wyspana. Ja też synowi kupowałam lepszej jakości foteliki, ale ceny nie sa tanie ponad 350zl, ale widać jakość w porównaniu do takich w marketach.

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień Dobry ☺.
Ale produkcja, chyba wszystko przelecialam☺.

Strój. ..bomba.talent matka talent.
Chorowitkom zdrówka życzę! !.
ehh te cholerne infekcje.

U mnie dziś gołoledź...a ja zaraz muszę jechać na krew. Już jestem godna. ..jak ja to wytrzymam. Chyba mi żołądek wyrwie.

Moja Kajusia odsypia szpital. A i ja się wysłałam. ..kocham ten mój kawałek podłogi. Jak mój piesio szalał z radości. ..jak wróciłam.

Z tego kalendarza to z synem trafione, z córà nie , a teraz wychodzi synek . ..i w podświadomości też tak czuję od początku. Zobaczymy

Nam też się Hania podoba...ale też mi sie wydaje że teraz popularne. I Lenka też gdzieś w domu krąży.
Dla chłopca dzieci przekonują tatusia do Remika...rozmowy trwają☺.

No zbieram się. Będę koło południa.

Ostatnia edycja:
Hejka z rana, ja jak zwykle jeszcze nie nadrobilam bo wczoraj bylam w pracy 12h i tak mialo byc trzy dni. Ale nie ide dzisiaj, wybieram sie prywatnie do ginki mojej bo tak mnie zaczęło w podbrzuszu pobolewac, cmic, ciagnac sama nie wiem co to za uczucie. Ide skontrolować i jak bedzie potrzeba to pojde na l4 chociaz chcialam jeszcze popracować ale dziecko jest dla mnie najważniejsze.

Milego dnia :-)

reklama
A u nas cały czas sypie ledwo do szkoły dojechałam a mam szwagierkę z córą do lekarza na 13 zawieść ja nie wiem jak pojadę mogło by już przestać

Do góry