reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Ja tylko na chwile..
Skontaktowalam sie z moja ginekolog w sprawie tej bakterii i kazala mi przyjechac po skierowanie do szpitala na patologie ciazy by leczyc sie dozylnie. :( mowi, ze za wczesna ciaza by lekcewazyc zdrowie moje i dzieciaczka, zwlaszcza po moich przejsciach zdrowotnych.
Coz, fajnie nie jest ale zawsze plus ze bede w dobrych rekach i wierze, ze pozbede sie tego paskudztwa raz na zawsze.
Zatem jade do niej, jutro sie poloze w szpitalu ale musze sobie jeszcze zakupic pizamke szpitalna. :o
Trzymajcie kciuki!! [emoji9]
Paulina trzymaj się, weź zapas jedzenia i odpoczywaj, dobrze że lekarka tak zareagowała :-)

reklama
z kalendarza, że dziewczynka....
cyganka w wakacje przepowiedziała nam chłopaka (podobno mamy mieć jedne dziecko...)
jem ostre i kwaśne więc mama twierdzi, że chłopak.
a ja sama... nic... zero... null... nada... gong... rei... cero przeczuć.

Dziekuje wam dziewczyny za wsparcie [emoji9] naprawde mi az cieplo na serduchu!!! :) Szpital mam odroczony do poniedziałku, jutro mam powtorzyc posiew wiec jest szansa 50/50 ze bedzie ok.

Ja przed ciaza chcialam pierwszego syna, teraz glowa nastawiona na core, mam wrazenie ze to ona rozwija sie moim brzuchu, ale kto wie. ;)

Troszkę Was narobilam, ale słabo, bo zamulona jestem przez przeziebienie:/ zlapalam jakiegoś wirusa i jestem na l4. Słabo, bo rodzinna nie wiedziala czy może mi wypisać na 100% i wypisala zwykle zwolnienie :/ powiedziała, że mi odda kasę jak coś ;) Byłam już tak zmęczona gorączka, że było mi totalnie wszystko jedno. Dzisiaj przespałam cały dzień, z przerwami na jedzenie i leki. Teraz się trochę ożywiłam...

Napisane na Lenovo YT3-850F w aplikacji Forum BabyBoom

Luska pisze:
Fotelik rozkładany na płasko sprawdza jak się dużo jeździ autem
Nigdy nie słyszałam o rozkładanym fotelika 0-13.
W kwestii fotelików miałam pisać juz w poprzednim poście, ale mi się Witek obudził... :dry: Ale kurektyna napisala to za mnie wcześniej :blink: . Dziewczyny, nie kupujcie zestawów 3w1, chyba że dołączony fotelik jest bezpieczny,przeszedł testy.
I z chustą tez zgadzam Się z kurektyną. uzywalam i przy starszaku i przy młodszym. Dla mnie świetna sprawa. Ale tylko dla kogoś, kto ma pojęcie jak ich używać. Nosiło tylko i wyłącznie ergonomiczne. Tez chłopaków nosiłam jak w góry jeździliśmy. Dla mnie sprzęt niezbędny.

O.paulina, dopiero teraz doszłam do Twojego posta o szpitalu. Masz chyba super lekarkę. Nie bagatelizuje. Trzymam kciuki za szybki powrót do domu, już bez lokatorów w pęcherzu :-p

Myyyycha, o łaaaał! Jesteś genialna! Ten dinozaurów to zawodowstwo! Jejku, jak Ty się nauczyłaś tak cudnie szyć??

Aż sobie też sprawdziłam ten chiński kalendarz. przy młodszym się sprawdziło, przy starszym nie :-p. aaaaale teraz by mi wychodziła dziewczynka, wiec wcale bym się nie obraziła gdybym pociągnęła wyniki sprawdzalności :laugh2:

Dorotea, spokojnie mogła Ci wpisać B w zwolnienie - o ile Ty byś chciała. Ale jak to kilka dni, to dużo w plecy nie będziesz :-p

No w końcu dobrnęłam do końca. Jak juz wyzdrowialam - bo dzisiaj czuje się jak młody bóg :laugh2: - to nie mam czasu na leżenie w łóżku i czytanie forum :-p.

Chciałam to B, w pracy też już powiadomiłam, że jestem w ciąży. Lekarka sama ma 4 synow, a na zasadach l4 się nie znała jak widać . A z chińskiego kalendarza wychodzi mi chłopak ;) w sumie jak mówię o dziecku to używam męskich końcówek i bardziej mi sie podobają chłopięce ubrania...no i imię dla chłopaka mamy wybrane ;) także czemu nie? :)

Napisane na Lenovo YT3-850F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U nas wszyscy stawiają na dziewczynkę, a mi kurcze chyba wszystko jedno. Zawsze myślałam, że będziemy mieć Krzysia, Jasia i Stasia. Nawet pojęcia nie mam jak byśmy mieli nazwać dziewczynkę :oo:

Do góry