Luska pisze:
Fotelik rozkładany na płasko sprawdza jak się dużo jeździ autem
Nigdy nie słyszałam o rozkładanym fotelika 0-13.
W kwestii fotelików miałam pisać juz w poprzednim poście, ale mi się Witek obudził...
Ale
kurektyna napisala to za mnie wcześniej
. Dziewczyny, nie kupujcie zestawów 3w1, chyba że dołączony fotelik jest bezpieczny,przeszedł testy.
I z chustą tez zgadzam Się z
kurektyną. uzywalam i przy starszaku i przy młodszym. Dla mnie świetna sprawa. Ale tylko dla kogoś, kto ma pojęcie jak ich używać. Nosiło tylko i wyłącznie ergonomiczne. Tez chłopaków nosiłam jak w góry jeździliśmy. Dla mnie sprzęt niezbędny.
O.paulina, dopiero teraz doszłam do Twojego posta o szpitalu. Masz chyba super lekarkę. Nie bagatelizuje. Trzymam kciuki za szybki powrót do domu, już bez lokatorów w pęcherzu
Myyyycha, o łaaaał! Jesteś genialna! Ten dinozaurów to zawodowstwo! Jejku, jak Ty się nauczyłaś tak cudnie szyć??
Aż sobie też sprawdziłam ten chiński kalendarz. przy młodszym się sprawdziło, przy starszym nie
. aaaaale teraz by mi wychodziła dziewczynka, wiec wcale bym się nie obraziła gdybym pociągnęła wyniki sprawdzalności
Dorotea, spokojnie mogła Ci wpisać B w zwolnienie - o ile Ty byś chciała. Ale jak to kilka dni, to dużo w plecy nie będziesz
No w końcu dobrnęłam do końca. Jak juz wyzdrowialam - bo dzisiaj czuje się jak młody bóg
- to nie mam czasu na leżenie w łóżku i czytanie forum
.