reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Ja tylko na chwile..
Skontaktowalam sie z moja ginekolog w sprawie tej bakterii i kazala mi przyjechac po skierowanie do szpitala na patologie ciazy by leczyc sie dozylnie. :( mowi, ze za wczesna ciaza by lekcewazyc zdrowie moje i dzieciaczka, zwlaszcza po moich przejsciach zdrowotnych.
Coz, fajnie nie jest ale zawsze plus ze bede w dobrych rekach i wierze, ze pozbede sie tego paskudztwa raz na zawsze.
Zatem jade do niej, jutro sie poloze w szpitalu ale musze sobie jeszcze zakupic pizamke szpitalna. :o
Trzymajcie kciuki!! [emoji9]
Paulina trzymaj się, weź zapas jedzenia i odpoczywaj, dobrze że lekarka tak zareagowała :-)

reklama
z kalendarza, że dziewczynka....
cyganka w wakacje przepowiedziała nam chłopaka (podobno mamy mieć jedne dziecko...)
jem ostre i kwaśne więc mama twierdzi, że chłopak.
a ja sama... nic... zero... null... nada... gong... rei... cero przeczuć.

Dziekuje wam dziewczyny za wsparcie [emoji9] naprawde mi az cieplo na serduchu!!! :) Szpital mam odroczony do poniedziałku, jutro mam powtorzyc posiew wiec jest szansa 50/50 ze bedzie ok.

Ja przed ciaza chcialam pierwszego syna, teraz glowa nastawiona na core, mam wrazenie ze to ona rozwija sie moim brzuchu, ale kto wie. ;)

Troszkę Was narobilam, ale słabo, bo zamulona jestem przez przeziebienie:/ zlapalam jakiegoś wirusa i jestem na l4. Słabo, bo rodzinna nie wiedziala czy może mi wypisać na 100% i wypisala zwykle zwolnienie :/ powiedziała, że mi odda kasę jak coś ;) Byłam już tak zmęczona gorączka, że było mi totalnie wszystko jedno. Dzisiaj przespałam cały dzień, z przerwami na jedzenie i leki. Teraz się trochę ożywiłam...

Napisane na Lenovo YT3-850F w aplikacji Forum BabyBoom

Luska pisze:
Fotelik rozkładany na płasko sprawdza jak się dużo jeździ autem
Nigdy nie słyszałam o rozkładanym fotelika 0-13.
W kwestii fotelików miałam pisać juz w poprzednim poście, ale mi się Witek obudził... :dry: Ale kurektyna napisala to za mnie wcześniej :blink: . Dziewczyny, nie kupujcie zestawów 3w1, chyba że dołączony fotelik jest bezpieczny,przeszedł testy.
I z chustą tez zgadzam Się z kurektyną. uzywalam i przy starszaku i przy młodszym. Dla mnie świetna sprawa. Ale tylko dla kogoś, kto ma pojęcie jak ich używać. Nosiło tylko i wyłącznie ergonomiczne. Tez chłopaków nosiłam jak w góry jeździliśmy. Dla mnie sprzęt niezbędny.

O.paulina, dopiero teraz doszłam do Twojego posta o szpitalu. Masz chyba super lekarkę. Nie bagatelizuje. Trzymam kciuki za szybki powrót do domu, już bez lokatorów w pęcherzu :-p

Myyyycha, o łaaaał! Jesteś genialna! Ten dinozaurów to zawodowstwo! Jejku, jak Ty się nauczyłaś tak cudnie szyć??

Aż sobie też sprawdziłam ten chiński kalendarz. przy młodszym się sprawdziło, przy starszym nie :-p. aaaaale teraz by mi wychodziła dziewczynka, wiec wcale bym się nie obraziła gdybym pociągnęła wyniki sprawdzalności :laugh2:

Dorotea, spokojnie mogła Ci wpisać B w zwolnienie - o ile Ty byś chciała. Ale jak to kilka dni, to dużo w plecy nie będziesz :-p

No w końcu dobrnęłam do końca. Jak juz wyzdrowialam - bo dzisiaj czuje się jak młody bóg :laugh2: - to nie mam czasu na leżenie w łóżku i czytanie forum :-p.

Chciałam to B, w pracy też już powiadomiłam, że jestem w ciąży. Lekarka sama ma 4 synow, a na zasadach l4 się nie znała jak widać . A z chińskiego kalendarza wychodzi mi chłopak ;) w sumie jak mówię o dziecku to używam męskich końcówek i bardziej mi sie podobają chłopięce ubrania...no i imię dla chłopaka mamy wybrane ;) także czemu nie? :)

Napisane na Lenovo YT3-850F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U nas wszyscy stawiają na dziewczynkę, a mi kurcze chyba wszystko jedno. Zawsze myślałam, że będziemy mieć Krzysia, Jasia i Stasia. Nawet pojęcia nie mam jak byśmy mieli nazwać dziewczynkę :oo:

Do góry