reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
@Truskaweczka2017 kochana moja a ja to myślisz nie szaleje ? dlatego znalazłam forum :/ Niestety miałam dwa poronienia i trzęsę się jak galaretka... niestety żeby iśc wcześniej prywatnie nie mogę sobie pozwolić więc czekam na NFZ. ... aż do następnego piątku :(

Ja się śmieje że co drugie dziecko nam wychodzi z mężem... pierwsze puste jajo , potem Dominiś , potem ciąża obumarła i teraz kolejna ciąża ze znakiem zapytania ...

@Tyllkaaa po prostu przestało bić serduszko... kiedyś myślałam że jak przetrwa się ten pierwszy trymestr to już nic złego nie może się stać. Teraz wiem że tak nie jest niestety :(

@Tyllkaaa byłam załamana. Pierwsze tygodnie były straszne ale jest lepiej. Chociaż za półtorej miesiąca jest data, kiedy Julka miała się urodzić więc pewnie wszystko wróci . Mam nadzieją, że mój Aniołek opiekuje się nami i tym razem wszystko będzie dobrze

@Tyllkaaa byłam załamana. Pierwsze tygodnie były straszne ale jest lepiej. Chociaż za półtorej miesiąca jest data, kiedy Julka miała się urodzić więc pewnie wszystko wróci . Mam nadzieją, że mój Aniołek opiekuje się nami i tym razem wszystko będzie dobrze
jestem z wami sama przeszłam to trzy razy za nim miałam synka, jutro chyba sraczki dostane jak będę czekać na badanie

reklama
@truskaweczka trzymam kciukaski żeby Twój aniołeczek czuwał nad Wami i oszczędził takich przykrych momentów <3

@Adeline89 zamień się ze mną :p moje nogi już od ponad tyg dreptają z nerwów a tu 10 dni... ja nie wiem chybaby najlepiej byłoby to przespać szybciej by poleciało :p

Do góry