reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
@marlena00183 seria *spam* jest stworzona z naturalnych skadników także spokojnie :) akurat to maleństwu nie zaszkodzi ;) ja nie mam problemu ze snem bo mogłabym spać cały czas [emoji14] niestety mój dwulatek mi na to nie pozwala :p
Dzięki dziewczyny!![emoji16] uhhh takie zmiany w zyciu.. Slub, dzidzius... Mial byc dzidzius po weselu ale jest teraz! I bardzo sie z tego oby dwoje cieszymy[emoji16] Panna mloda z brzuszkiem tez jest seksowna.. A coo[emoji5] mam 25 lat i siostrzenice ktora ma 1.5 latek i jest przeekochana! Nie moge sie doczekac mojego brzdaca [emoji7]

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja też przeziębiona. Moje sposoby: raz dziennie moczenie nóg w gorącej wodzie (ma lekko parzyć), potem wytrzeć nogi, założyć skarpety i pod kołdrę; dowolną ilość razy w ciągu dnia -płukanie gardła ciepłą wodą z solą; płukanie zatok 2x dziennie zestawem Sinus Rinse - świetnie oczyszcza nos i zatoki, dostępny w aptece bez recepty, płukanie nie boli, nie powoduje żadnego dyskomfortu, jest bardzo proste (i bezpieczne w ciąży); inhalacja rumiankiem, 10-15 minut na dzień; do picia (ciepłe!) - sok z malin, woda z miodem i z cytryną, mleko z miodem :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny, jesteście szalone :o w życiu Was nie nadrobię :D
Zdrowiejcie szybko :)
Mnie nadal męczą mdłości, ale już się przyzwyczaiłam. Zapominam jak się czymś zajmę, więc chyba jestem masochistką, bo zajęłam się dzisiaj gotowaniem i pieczeniem :D jutro z okazji Mikołaja mamy gości, więc już sobie dzisiaj upiekłam ciasto i zrobiłam krokiety i barszczyk do kolacji, żeby jutro na spokojnie iść z Jaśkiem na spacer a nie stać przy garach.
Byłam dzisiaj u lekarza, okazuje się, że mam rozległą, nieciekawą nadżerkę, pobrana cytologia, aż boję się wyniku. Pojutrze idę na wizytę z usg, może coś już będzie widać :)
a teraz już czas najwyższy spać ;)
dobrej nocki!

Cześć dziewczyny, jesteście szalone :o w życiu Was nie nadrobię :D
Zdrowiejcie szybko :)
Mnie nadal męczą mdłości, ale już się przyzwyczaiłam. Zapominam jak się czymś zajmę, więc chyba jestem masochistką, bo zajęłam się dzisiaj gotowaniem i pieczeniem :D jutro z okazji Mikołaja mamy gości, więc już sobie dzisiaj upiekłam ciasto i zrobiłam krokiety i barszczyk do kolacji, żeby jutro na spokojnie iść z Jaśkiem na spacer a nie stać przy garach.
Byłam dzisiaj u lekarza, okazuje się, że mam rozległą, nieciekawą nadżerkę, pobrana cytologia, aż boję się wyniku. Pojutrze idę na wizytę z usg, może coś już będzie widać :)
a teraz już czas najwyższy spać ;)
dobrej nocki!
Ojoj, współczuję, robiłaś cytologię regularnie? Ja ostatnią miałam pół roku temu. Mniej-więcej co rok robię. Trzymam kciuki, żeby to nie było nic poważnego. Mam nadzieję, że przynajmniej nie boli.

Współczuję mdłości. Ostatnie, co mi się marzy przy mdłościach to przesiadywanie w kuchni. Podziwiam za gotowanie :D Dzisiaj cały dzień lekko mnie muliło. W ogóle nie chciało mi się jeść!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzien dobry, widze że tutaj co druga zaziebiona wiec zglaszam sie i ja :/ dzisiaj juz nie mówie bo siadło mi na krtań :( chyba przejde sie do lekarza....

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Zdrowka wszystkim przeziebionym.

U mnie nocka nieprzespana, bo synek cala noc wymiotowal. Takze zmiana poscieli, pizamy, miski, mycie podlogi i tak by wymieniac. Jestem ledwo zywa.
Zaraz jade do pracy, trzymajcie kciuki zebym przezyla.

Ja dzis do 2:30 nie moglam spac zaczelo mi burczec w brzuchu tak mocno ze musialam wstac i zjesc jogurcik [emoji13] ale od godziny 5 zaczelo mnie mdlic i przy misce przesiedzialam az do tej pory... Czuje sie dzis ma-sa-kraa! Ale trzeba sie zebrac i isc do pracy.. Niestety pracuje w galerii po 11 godz dziennie.. Nie wiem jak to przezyje [emoji20][emoji21]

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Marlena ja ostatnio jak wstaje to musze konicznie cos zjesc bo po prostu wir w żoładku mam... a bior leki na tarczyce i zaczyna sie problem. Jak potwierdze na usg ciąże i bedzie ok to muszę isc do rodzi nego jeszcze raz wynik zrobic

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Do góry