reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Witajcie, mam nadzieję do Was dołączyć :) Działaliśmy z mężem w odpowiednim czasie i teraz czekamy na efekty... OM 11.11, następna jeszcze nie nadeszła i mam nadzieję, że nie przyjdzie... To by była moja pierwsza ciąża, więc wszystko jest dla mnie nowe ;)
Dzisiaj nie mogąc się doczekać zrobiłam betaHCG i wyszła <2, więc jak dla kobiet nie będący w ciąży... Martwi mnie to, bo nie wiem czy to za wcześnie czy się nie udało...

A ja w pracy do 20. :-( siedzę przy piecyku gazowym bo zimno A też nie mogę go rozkręcić bardZiej bo szefowa się burzy. Bez sensu.

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej ja mam podobnie, siędzę w biurze z chłopami i im jest ciepło a ja w kamizelce i ciągle mi zimno..i twierdzą że jestem dziwna. Może jak ogłoszę ciążę to zmiękną :D

Witajcie, mam nadzieję do Was dołączyć :) Działaliśmy z mężem w odpowiednim czasie i teraz czekamy na efekty... OM 11.11, następna jeszcze nie nadeszła i mam nadzieję, że nie przyjdzie... To by była moja pierwsza ciąża, więc wszystko jest dla mnie nowe ;)
Dzisiaj nie mogąc się doczekać zrobiłam betaHCG i wyszła <2, więc jak dla kobiet nie będący w ciąży... Martwi mnie to, bo nie wiem czy to za wcześnie czy się nie udało...
Na betę jeszcze myślę za wcześnie dlatego nic nie wykazała chociaż to zależy jak długie masz cykle i kiedy ew miałaś owulację..ale powodzenia:) zrób test w dniu spodziewanej @ to na pewno już będzie rezultat :)

Beta hcg robi się od 10-11 dni od zapłodnienia jak długie masz cykle?

@madzialenka316 oj były, ale jakoś podświadomie byłam spokojna. Ale wiadomo, dopóki się nie zobaczy i lekarz nie potwierdzi to niepewność jest :)
Mamy plan w ten weekend powiedzieć rodzicom, bo czekaliśmy do momentu bicia serca właśnie, nawet już mini skarpetki są kupione na tę okoliczność:-) :)

reklama
Cześć wszystkim nowym ciążóweczką :D ale się rozpisałyście dzisiaj ;)

Ja niestety wylądowałam na zwolnieniu, tzn wizyte u lekarza mam jutro ale już z pracy się zwolniłam bo mega źle się czułam :/ a pracuję w chłodni więc nie chcę się doprawić na amen

Wizyta u ginekologa w przyszły poniedziałek i już przebieram nogami z niecierpliwości. Nie mam żadnych zachcianek raczej :)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry