madzialenka316
Zaangażowana w BB
No ja niestety w pracy więc mogę sobie pozwolić jedynie na jakiegoś pączka
Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja przy moim synku nie miałam, teraz szaleję ,a miałam się oszczędzaćA ja nie mam zadnych zachcianek nic.... tylko bolace piersi przy dotykaniu i sennosc.... mam nadzieje ze u robaczka wszystko ok i ze po prostu jeszcze moj organizm nie ma zachciewajek czy mdlosci...
Ja przy synku też nie miałam... to może teraz będą dziewczynkiJa przy moim synku nie miałam, teraz szaleję ,a miałam się oszczędzać
Fajnie by było mogą być nawet dwie byle by dobrze wszystko byłoJa przy synku też nie miałam... to może teraz będą dziewczynki
superMuszę się podzielić dobrą nowiną właśnie jestem po usg, wg OM 6tc1d, wg usg 5tc5d, zarodek już był i serduszko też biło, co prawda fasola malutka bo 2mm ale jest
Kamień z serca
Gratulacje kochana też tak chce. Czyli już w 5 tygodniu można śmiało iśćMuszę się podzielić dobrą nowiną właśnie jestem po usg, wg OM 6tc1d, wg usg 5tc5d, zarodek już był i serduszko też biło, co prawda fasola malutka bo 2mm ale jest
Kamień z serca