Truskaweczka2017
Moderatorka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej witam wszystkie przyszle mamusie! dowiedzialam się 6tyg temu że będę mamusia-zrobilam test. Niestety mialam nieregularne miesiączki i termin mi się wachal... mieszkam w UK i tutaj ciezko z usg ale wg miesiaczki mialabym mieć juz10tydzien wiec ustalili mi skan. Bylam na nim tydzień temu i powiedzieli mi ze albo bardzo mloda ciąża albo obumarla...pecherzyk ciazowy był 17mm czyli 7tydzień ,zarodek 3mm czyli 6tydz. W strachu czekam do 9stycznia na kolejne usg myslac o mojej malej kruszynie. Dodam że zmartwilo ich że nie bylo akcji serca. ;( z nadzieja jedank zapisalam się do sierpniowych mam wierząc że rozwija się we mnie nowe zycie. Czy ktoras z mam tez tak pozno uslyszala bicie serca? Mam tylozgiecie macicy i naczytałam się że to moze byc przyczyna. Tutaj lekarze nic nie sugerują...