reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Sensual sciskam kochana !! , badz dzielna !!

Anntryb wow super gratulacje wielkie :-)

Emily0308 witaj :-) , no i wypoczywaj i fasolinka niech pieknie rosnie :tak:

Gratki udanych wizyt!!!

U nas dalej mdlosci i az mi sie nic przez to nie chce, w domu balagan , a sil brak :-( dobrze ze mezo na urlopie i troche ogarnia ;-)

Napisane na LG-P880 w aplikacji Forum BabyBoom

Anntryb ale super ;) marzylam o blizniakach. Jednojajowe?

Emily witaj. Lez i wypoczywaj. Bedzie dobrze

Ja dalej mdlosci. Obiad wlasnie wmusilam. Buraczki mi nawet nie smakuja. Najlepiej suche ziemniaki.
Pomidory tez tylko malinowe. Nic do picia mi nie smakuje. Ledwo wode przelykam. Meczarnie straszne

Co do mdłości mi właśnie troszkę ustapily ale też się bardzo meczylam. :) jakie wymiary ma wasz dzidziulek w 9-10 tyg ?

Beata1313 ano kanapki wylacznie z pomidorem. To moje cale menu. A im dalej w ciazy to mam gorsze mdlosci...dzis skonczylam 9 tydz.

Za_necia11 z jakiego miasta jestes? Ja Kwidzyn

Emily wizyte mam dopiero 16.01. To bedzie 10tydz5d. Ale pod koniec stycznia skocze prywatnie na pomiary malucha

reklama
@Nusia123 ja raczej domowe sposoby , bo tylko katar, a kiedy czułaś ruchy przy tamtych ciążach, ja z synem od 16tyg, ale to może po tych czyszczeniach tak, większość ma w 20 tyg, nie które mamy po porodach czują też już szybciej

@ratatujek ja nie ,ale mam lodowate :p

Do góry