reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
[za_necia11, post: 14690739, member: 169735"]emily0308 kiedy kolejna wizyta?
Mysle ze u nas bardzo dobrze [emoji4][emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]

następna wizyta 12 stycznia :)
Niestety my często chodzimy się zobaczyć :) na kiedy masz termin ?

reklama
@za_necia11 @Truskaweczka2017 robię syrop z cebuli, cytryny i czosku, szkoda,że nie mam miodu musiałabym kupić, ale o tej porze roku to pewnie ten sztuczny ze sklepu tylko

@anntryb ale super podwójne gratulacje :* masz już jakieś dzieci ?

@emily0308 witam mamy dzieci w tym samym wieku i podobne przejścia , ja przed synem straciłam trzy ciąże teraz mam 5 i wierzę,że będzie dobrze , u mnie po tych niby jest ok nie stwierdził zagrożenia, ani nie dał luteiny.

A ja jestem najlepsza w życiu takiego numeru nie wywinęłam gotowałam rosół bez warzyw :p dobrze,że się ogarnęłam po 15 min i je wrzuciłam najwyżej mięso szybciej wyjmę a wywar niech się gotuję, przez to ciąże człowiek naprawdę zakręcony
A i mojego to chyba zastrzelę za to przeziębienie,bo on chory , ja to właśnie prędzej od kogoś się zarażam niż samą mnie weźmie

Adeline czemu o tej porze roku tylko sztuczny miód?! Wcale nie. Przeczytaj dobrze etykietę o dodaj do roztworu który nie przekracza 50stopni Celsjusza bo zabijesz właściwości miodu .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Też byłam przeziebiona lekarz pozwoil na gardelko tantum verde . Ale obyło się bez tego , właśnie dzięki Mleczku z miodem :)

Adeline tak najlepiej kupic od kogoś z własnej hodowli z gospodarstwa ale jak kupisz z jakiegoś eko sklepu ? Na etykiecie powinno byc miód naturalny lub miod sztuczny.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry