reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Ja wczoraj byłam na wizycie ale w sumie tylko po to żeby pokazać się lekarzowi któremu chcę powierzyć prowadzenie ciąży, liczyłam że wreszcie dostanę kartę ciąży, a tu psikus bo akurat się skończyły a nowe nie dojechały[emoji13]
Adeline Co do płci to z tego co kojarze na etapie ok 12 tyg prącie i łechtaczka wyglądają bardzo podobnie... ale lekarz ma zawsze 50% szans że trafi:p
U męża siostry tak było że lekarz na wizycie po 12 tyg zrobił usg i powiedział że będzie chlopak już na te wieść tata flaszke postawił(bo w domu juz była jedna dziewucha) niestety po wynikach amniopunkcji kiedy okazało się ze będzie kolejna dziewczynka ciutek się rozczarował... Także ja na etapie 12 tyg pochodziła bym do oceny płci z rezerwą

Adeline89 ja jak na poczatku mnie wzięło przeziębienie to z prenalenem leciała i mleczko z miodem i masełkiem i jakoś przeszło... martwie się bo znowu coś mnie bierze, a niestety w żłobku nie problem coś złapać

anntryb
Gratuluję udanej wizyty i podwójnego szczęścia!!!

Emily0308
Witam gratuluję i trzymam kciuki że wszystko będzie dobrze! Leż i odpoczywaj a maluszek niech rośnie!

Adeline
Co do rosołu bez warzyw
Ja w poprzedniej ciąży zrobiłam sobie hamburgera rozmawiałam przez tel z Mężem i chwalę się jaki pyszny hamburger zjadlam już prawie do konca patrze a mięso dalej na patelni!!![emoji16]

Alex
Kciuki zaciśnięte

reklama
Adeline dużo witaminy C na przeziębienie.
Aftk w 9 tc.
Adeline kolejny mit.W pierwszej ciąży miałam zapalenie płuc kaszlałam 2 miesiące i żadnego poronienua to nie wywołało.Tylko brzuch mocno bolał.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry