reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
@Adeline dobrze że poszłaś. Mam nadzieję że jednak przestanie boleć. Wolę dzieci rodzić niż ból zęba - miałam rwany na żywca pod ropą...
Z M bez zmian czekam aż się zreflektuje...
Jadę zrobić teściowej paznokcie bo mi żyć nie da ;)
A mój cukier wyszedł ok, jeszcze mi cukrzycy brakowało...

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Moze i blizniaki pieron wie ale normalnie duuuuzy.Nie wyobrazam sobie zebym za tydzien taki miala a chcialabym jak cholera[emoji23][emoji23][emoji23]

010idqk39q799gar.png
Ja mam taki wielki :p to pewnie brzuch spożywczy ;)

@za_necia11 zrób wątek to wam udowodnie moje brzuszysko :p

a propo tych zdjęć lipcówek ta na pierwszym zdjęciu dziewczyna, ciało marzenie :) ale dziwię się jej ,że wstawiła zdjęcie w bieliźnie i to z twarzą

Witam,
Dawno nie zaglądałam, ale pogodzenie pracy i zycia codziennego z mega sennością jaka mnie napada od poczatku ciazy nie pozostawia zbyt wiele czasu na czytanie. Dzis probowalam was troche nadrobić, ale produkcja tutaj jak w chińskiej fabryce ;).
Pisaliście o wadze. Ja o swojej wole nie wiedziec :p. A serio to mam nadzieje, ze dieta cukrzycowa mnie znowu uratuje przed mocnym przybieraniem. W poprzednich dwoch ciążach miałam cukrzyce ciążowa, takze zakładam ze i tym razem mnie nie ominie, na szczescie w moim przypadku sama dieta działała na tyle, ze nie musiałam brac insuliny. Tym sposobem w pierwszej ciazy przybrałam 12kg a w drugiej tylko 7 kg. Za to pozniej przy karmieniu piersią zamiast gubić kilogramy to ja przybierałam jak szalona o_O.
Ciesze sie ze wszystkich udanych wizyt :biggrin2:, ja ide na pierwsza dopiero w srode.

reklama
Do góry