reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
czyli o tym ze mam obawy przed dentysta w ciazy tez nie mogę pisac?

właśnie siedzę u dentysty z laska mnie przyjmie, ale mam siedziec i czekać mówi nie wie ile godzin, zla byla jak nie wiem, jeszcze mi specjalnie bedzie mocno wiercić

Oby poszło gładko , brrr. Teraz to juz za późno ale wiesz co ból ukaja ,jak sie uciska między kciukiem i palcem wskazującym to miejsce:) mi kiedyś pomogło ale nie dam sobie ręki uciąć czy to samo nie przeszło :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

hehe też się ostatnio śmiałam z mojego małego z mężem, że nie wie co go czeka, on myśli ,że będzie bajecznie i będzie się bawić dzielić, a ja sama mam siostrę młodszą o 6 lat i pamiętam jak za dziecka się tłukłyśmy :p a najgorzej jak za mną wszędzie chodziła i musiałam ją brać

Hahaha dokładnie tak samo u mnie wyglądało :) mam siostrę młodsza 5 lat:) zawsze były wojny:) dopiero od paru lat, jak ona ma juz tez swoje dzieciaki to można normalnie pogadać.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie tez sześć lat między siostra a mną ja jestem starsza jak byłyśmy małe to różnie bywało ale kiedy ja urodziłam pierwsze dziecko to oprócz siostry zyskała jeszcze najlepsza przyjaciółkę [emoji4]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny nie przejmujcie się. Tak jak pisze @dzag82 komuś się nudzi to sobie dodał komentarz bez sensu. Piszcie o czym chcecie ;)
Ja jestem po dwugodzinnej drzemce ale nadal jestem śpiąca. W dodatku nie wiem co zjeść :/ dzisiaj jadłam tylko banana, jabłko i trochł kapusty kiszonej :D musze powiedzieł mojemu M żeby kupił żelki jak będzie wracał z pracy :D

reklama
Do góry