reklama
za_necia11
Fanka BB :)
luska1979
Fanka BB :)
Dla mnie też ważniejsze są teraz badania prenatalne niż poznanie płci.Marzę o zdrowym dzieciaczku tym razem.
Angelika zawsze możesz dokupić porządniejszy materacyk do takiej kołyski.Minus taki że dziecko szybko wyrasta z kołyski.Ale ja też się zastanawiam nad kołyską.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Angelika zawsze możesz dokupić porządniejszy materacyk do takiej kołyski.Minus taki że dziecko szybko wyrasta z kołyski.Ale ja też się zastanawiam nad kołyską.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
@doriq @o.paulina cieszymy się razem z wami
@Alex_m90 Gratulację , będzie dobrze.
@ratatujek widać twój suwaczek , a mnie jest ciągle gorąco nawet w taki dzień zimny mogę wyskoczyć koło domu w spodenkach i na krótki rękaw i nic mi nigdy nie jest , moja mama ma to samo ,
jeśli chodzi o kołyski fajne rozwiązanie, ale ja się z synem starałam wcale go nie bujać żeby się nie nauczył, bo u szwagierki był z tym problem musiała cały czas go później kołysać, małego tak uczyłam,że wkładam i ma spać, i do dziś idzie do pokoju kładzie się i śpi, nie ma takich nocy żeby przychodził do nas do łóżka
@Alex_m90 Gratulację , będzie dobrze.
@ratatujek widać twój suwaczek , a mnie jest ciągle gorąco nawet w taki dzień zimny mogę wyskoczyć koło domu w spodenkach i na krótki rękaw i nic mi nigdy nie jest , moja mama ma to samo ,
jeśli chodzi o kołyski fajne rozwiązanie, ale ja się z synem starałam wcale go nie bujać żeby się nie nauczył, bo u szwagierki był z tym problem musiała cały czas go później kołysać, małego tak uczyłam,że wkładam i ma spać, i do dziś idzie do pokoju kładzie się i śpi, nie ma takich nocy żeby przychodził do nas do łóżka
Kołyski faktycznie śliczne, ale my kupimy tradycyjne łóżeczko☺.Mam w domu dwójkę nastolatków- każde z nich od połowy tego roku ma swój pokój( zrobiliśmy przebudowe kuchni) i nie zamierzamy im tego zbierać. Dlatego Niuniek przez pierwsze miesiące będzie z nami. A jak podrośnie to będziemy myśleć.
Bedzie ciasniej ....ale już się nie mogę tego doczekać.
Bedzie ciasniej ....ale już się nie mogę tego doczekać.
Truskaweczka2017
Moderatorka
@o.paulina @doriq gratuluję wizyt
@ratatujek ja też widzę Twój suwaczek jeśli korzystasz z telefonu to przekręć go na bok i będą suwaczki ja jak trzymam normalnie telefon to też nie widzę
@AniaCk a dodalaś kod w sygnaturze? bo jeśli tak to suwaczek powinien normalnie się przesuwać
@doriq dane do listy wyślij do mnie imię, miejsce zamieszkania, termin porodu i czy masz starsze dzieci kto nie jest jeszcze na liście niech wysyła mi dane
@ratatujek ja też widzę Twój suwaczek jeśli korzystasz z telefonu to przekręć go na bok i będą suwaczki ja jak trzymam normalnie telefon to też nie widzę
@AniaCk a dodalaś kod w sygnaturze? bo jeśli tak to suwaczek powinien normalnie się przesuwać
@doriq dane do listy wyślij do mnie imię, miejsce zamieszkania, termin porodu i czy masz starsze dzieci kto nie jest jeszcze na liście niech wysyła mi dane
atfk U nas podobnie zostaniemy przy tradycyjnym łóżeczku. Też mieliśmy remont (rozbudowaliśmy poddasze) moje dziewczynki mają co prawda wspólny pokój ale jeden mamy pusty i w zależności od płci w przyszłości podzielimy pokoje między dziećmi. Na parterze też mamy pokoje, ale tam mieszka teściowa a ona ma dziwny wpływ na dzieci próbuje jedno faworyzować a reszta jest beznadziejna (swoje dzieci też tak wychowała) więc jak już będą nastolatkami myślę że każdy znajdzie swój kąt.
Lina wybacz, ale pieprzysz. Z moimi hormonami jest wszystko ok. Nie lubię sprzedawania nie do końca prawdziwych informacji. Owszem, są różne metody cięcia cesarskiego. Ale w standardowym mięśnie są rozsuwane. Mięśnie to nie włosy, wiadomo że nie jest czynność subtelna i delikatna. A z resztą... pierwszy z brzegu artykuł: Link do: Cięcie cesarskie. ForumGinekologiczne.pl – portal wiedzy o ginekologii i położnictwieLina1555 pisze:Dzag82 nie strasze ludzi. Ja nie uważam tego za cos strasznego wrecz przeciwnie jakbym miała wybierać to i tak bym wybrała cc i cieszę się że je miałam. I nie rob zamieszania na forum. Ach te hormonki....
I owszem, straszysz dziewczyny które zostaną mamami po raz pierwszy, bo Ty już wiesz co Cie czeka, one nie.
Juz tu wczoraj jedna z dziewczyn pisała, że jak czyta maglowany temat poronieą to mimo, że u niej wszystko ok to się strasznie boi i nakręca. Mimo, że dziewczyny, które o tym pisały, twierdziły że nikogo nie straszą.
Atfk, wszystkiego naj naj naj dla Kai
Alex_m90 witaj
Ratatujek, widać Twój suwaczek ciążowy . Chyba, że jeszcze inny dodawałaś. To nie widać .
AniaCK, może przeładuj sobie suwaczek. Stwórz na nowo taki sam i wklej. Mnie liczy normalnie cały czas, mimo aktualizacji bazy forum.
Moje dzieci miały swoje łóżeczka i generalnie w nich spały, choć wiadomo że do nas do łóżka tez czasem przechodziły. osobiście nie znam dziecka, które by standardowo spało z rodzicami od maleńkiego. We wszystkim trzeba mieć umiar i wypośrodkować.
Ja mam zagwozdkę ogromną z łóżeczkami. Obecnie w naszej sypialni nie zmieści się już nic. A jednak Witek jeszcze mały będzie, żeby go wyprowadzić do brata starszego. Musi mieć jeszcze łóżeczko ze szczebelkami. To chyba jakieś piętrowe niemowlęce by się nam przydało No dosłownie nie wiem co zrobić.
Jak nie urok to sraczka. Witek miał w poniedziałek zacząć żłobek, ale przedwczoraj go wysypało, lekarka podejrzewa wirusa. Badania krwi mogę dopiero w poniedziałek zrobić, w środę wyniki. Wiec do żłobka nie pójdzie na bank. A ja w czwartek rano mam wizytę u gin . I muszę iść z nim . Będzie wesoło. Udało mi się tez dostać skierowanie od rodzinnego na podstawowe badania. Mocz, morfologia, cukier i tsh. Ale nic innego nie dostane, bo lekarz rodzi.ny nie.moze nie swoich badań zlecać. Tka więc mam nadzieje, że skierowania na cytomegalie, różyczki, toksoplazmozy i inne cuda uda mi sie od lekarza NFZ dostać. jak nie to prawie 400zł nie moje
reklama
Kochane mam 26 l. jestem z Kielc i dwoch straszych synow w domu i teraz tez sadze ze bedzie syn. taka ituicja. tez mam problemy z tarczyca a profesjonalnie hashimoto ale do momentu zajscia w ciaze nie mialam problemu z zimnem.
te wasze kolyski piekne ale moj roczniak szybko by sie nia zainteresowal. bylam w 7 tyg na usg serce bije wszystko w porzadku teraz bede w srode i zalozymy juz karte ciazy.
te wasze kolyski piekne ale moj roczniak szybko by sie nia zainteresowal. bylam w 7 tyg na usg serce bije wszystko w porzadku teraz bede w srode i zalozymy juz karte ciazy.