Hej Dziewczyny,
Ja mialam dzis zrobic betaHCG, ale baba przy telefonie powiedziala mi ze musze miec skierowanie od lekarza ( no comment!), a ze jutro mam wizyte to I beta bedzie robiona. Pierwszy ciaze ponad 10lat temu rozpoczynałam w pl i tez sobie betę robiłam jak chciałam i kiedy chciałam a tu jakieś cyrki z tym.
Dla świetego spokoju osikalam znowu test[emoji12]pokazał wynik raz,dwa!
Z objawów póki co to ból piersi, ale taki ciągnący po bokach, sporo mlecznego śluzu, mdłości póki co nie ma, ale odrzuca mnie na widok slodyczy[emoji15][emoji15]aby tak zostało, bo normalnie je uwielbiam i nie ma dnia bez nich. W pierwszej ciazy przytyłam strasznie duzo, 30kg. Teraz mam nadzieje uda mi sie upilnować zeby było max 15. Wagę startowa mam 63kg[emoji4]
Pół roku przed staraniami zaczęłam łykać kw. foliowy 400mg, teraz biorę witaminy Prenatal Multi + DHA( 200mg), najwiecej jest kw. Foliowego 800mg, a poza tym wapń, żelazo, cynk i wit z gr B.
Tez Was czytałam od poczatku, bez odzywania, bo nie chciałam zapeszać, wiec troszeczkę Was juz znam, choć tempa pisania i czytania tutaj nie ogarniam[emoji15][emoji4][emoji23]
Mamy różnice 8h, wiec jak sie budzę to tu tyle naskrobane, ze ciężko nadrobic[emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom