reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Witamy :) ja sie boje caly czas..to moja pierwsza ciaza..i chyba tak naprawde uspokoje sie dopiero jak uslysze serduszko i zobacze moje malenstwo na usg..cierpliwosci :)

Emilia, ja w pierwszej ciazy zrobiłam usg w połowie 5tyg i było za wczesnie, bez serduszka jeszcze. Drugie było dwa tyg pozniej i juz ok. Także tym razem sobie obiecałam, nie wczesniej niż 7/8 tydzień.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@cheebay zamknięty to jakoś w lutym pewnie więc spokojnie :) poza tym na otwartym też będziemy pisać, żeby jak nowe sierpniówki dojdą miały z kim pogadać zanim też dołączą do zamkniątego.
Ja w poprzednich ciążach na pierwszym usg byłam praktycznie od razu po zrobieniu testu a wtedy stres bo to jeszcze nic nie widać. Dlatego teraz poszłam jak już istaniała szansa zobaczenia serduszka :)
@cheebay która u Ciebie teraz jest godzina?

@cheebay zamknięty to jakoś w lutym pewnie więc spokojnie :) poza tym na otwartym też będziemy pisać, żeby jak nowe sierpniówki dojdą miały z kim pogadać zanim też dołączą do zamkniątego.
Ja w poprzednich ciążach na pierwszym usg byłam praktycznie od razu po zrobieniu testu a wtedy stres bo to jeszcze nic nie widać. Dlatego teraz poszłam jak już istaniała szansa zobaczenia serduszka :)
@cheebay która u Ciebie teraz jest godzina?

1.30 po poludniu [emoji846]
Siedze I z trwoga ogladam newsy z Berlina[emoji15]mam tam troche rodziny I przyjaciolke

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry