Crp akurat w normie.Nie mam pojęcia...może zrób CRP?
Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Crp akurat w normie.Nie mam pojęcia...może zrób CRP?
To bardzo dobra wiadomość.Crp akurat w normie.
Na takie maluszki szybko antybiotyki działają, jutro będzie lepiej.Biedny Olek. Ty tez sie najadlas strachu..U nas w nocy znowu gorączka potem spadła. Ciągle bierzemy leki na obniżenia. Badanie krwi słabe. Białe krwinki nisko lekarka mówi że sobie nie radzi organizm więc mam nadzieję że antybiotyk pomoże. To jednak chyba przez te lody. I pewnie klimatyzacja bo ostatnio targalismy go po sklepach.Mam straszne wyrzuty sumiwnia. Jest strasznie słabiutki. Teraz śpi ale znów miał przez chwilę 39,9. Paracetamol pomógł ale ciągle jest 38...On już jest wycieńczony. Najgorsze że mało pije. Co 15 min mu podaje i dopiero koło południa zaczął coś pić. Nie ma nawet siły ciągnąć ż butli. Jestem na łącza ż lekarka i powiedziała że jeśli pieluszki do wieczora nie smoczy to koniecznie do szpitala bo to znaczy że się odwodnil. Boże dziewczyny kiedy to się skończy? Tak się przechodzi zapalenie gardła?
W nocy już dostał jedną dawkę. Ja nie widzę na razie poprawy. Dawalyscie kiedyś antybiotyki takim maluszkom? Karmilabym to bym miała w mleku antybiotyk ale niestety musiałam przerwać. A teraz już biorę leki więc nawet mogę pobudzać laktacji ...Na takie maluszki szybko antybiotyki działają, jutro będzie lepiej.
Ok. A dawalyscie jakieś witaminy ? Np wit. C ?Pamiętaj o probiotykach