reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Ładnie napisalas Kamila. Ja tez cieszę się razem z Wami z radosnych bobasow i martwie gdy ktores przeziebione czy gdy brzuszek boli. Umiemy zrozumiec siebie nawzajem bo mamy dzieci w podobnym wieku a wiec podobne sprawy :)

Ok, to teraz pytanie za sto punktów! Która jeszcze planuje kolejne dziecko?:-) :) Nigdy siebie o to nie podejrzewalam ale "chodzi mi po głowie" braciszek dla Olka:szok:
Nie wiem czy to hormony czy co, ale wiem na pewno ze radość z pojawienia Olka przyczyniła się do tego ze zaczęłam myśleć o trzecim dziecku. Z drugiej strony...wiek...mam 36 lat. I gdybym za 2- 3 lata miała malucha to juz prawie czterdziestka na karku ;)
A jak to jest z Wami?;)

reklama
Kamila my mamy tę zyrafke i jest to jedyna zabawka ktora Maja gryzie. Ma długą szyję, wiec łatwo sie trzyma. Maja lubi tez jej piszczacy dźwięk.
Aneczqa ja przez najbliższe 3-4 lata nie planuję dzieci :) Maja jest super, ale mam tez zobowiązania zawodowe i 29 lat, wiec do 40-stki sporo czasu :) Po cc chcę żeby macica się zregenerowala.

Ja chce kupić elektryczny aspirator żeby było wygodnie. Staś się przeziebil:(. Kicha i ma katar rano straszny że ledwo oddycha. Ale i tak jest zadowolony;). Musieliśmy dziś zrezygnować z ćwiczeń dla mam( chciałam iść pierwszy raz) i chyba środowe szczepienie przełożymy. Też się cieszę że Was "mam". Ktoś mi kiedyś poradził forum i początkowo myślałam że to będzie słabe. A tu możemy o wszystkim pogadać co aktualnie przechodzimy i się wspierać. To jest super:).
Jeśli chodzi o dzieci to chcemy mieć ż mężem jeszcze i jesteśmy 'otwarci"ale na razie planuje powrót do pracy, bo mi trochę brakuje. Ale jeśli pojawi się drugi sztab będę szczęśliwa. A propos macie okres ?aneczqa to do roboty!!!;)

Ja chce kupić elektryczny aspirator żeby było wygodnie. Staś się przeziebil:(. Kicha i ma katar rano straszny że ledwo oddycha. Ale i tak jest zadowolony;). Musieliśmy dziś zrezygnować z ćwiczeń dla mam( chciałam iść pierwszy raz) i chyba środowe szczepienie przełożymy. Też się cieszę że Was "mam". Ktoś mi kiedyś poradził forum i początkowo myślałam że to będzie słabe. A tu możemy o wszystkim pogadać co aktualnie przechodzimy i się wspierać. To jest super:).
Jeśli chodzi o dzieci to chcemy mieć ż mężem jeszcze i jesteśmy 'otwarci"ale na razie planuje powrót do pracy, bo mi trochę brakuje. Ale jeśli pojawi się drugi sztab będę szczęśliwa. A propos macie okres ?aneczqa to do roboty!!!;)
Szkrab:)

Ładnie napisalas Kamila. Ja tez cieszę się razem z Wami z radosnych bobasow i martwie gdy ktores przeziebione czy gdy brzuszek boli. Umiemy zrozumiec siebie nawzajem bo mamy dzieci w podobnym wieku a wiec podobne sprawy :)

Ok, to teraz pytanie za sto punktów! Która jeszcze planuje kolejne dziecko?:-) :) Nigdy siebie o to nie podejrzewalam ale "chodzi mi po głowie" braciszek dla Olka:szok:
Nie wiem czy to hormony czy co, ale wiem na pewno ze radość z pojawienia Olka przyczyniła się do tego ze zaczęłam myśleć o trzecim dziecku. Z drugiej strony...wiek...mam 36 lat. I gdybym za 2- 3 lata miała malucha to juz prawie czterdziestka na karku ;)
A jak to jest z Wami?;)
Aneczqa ja mam podobne przemyślenia, w sumie to jesteśmy w tym samym wieku ;-) ;)długo zwlekaliśmy decyzję o drugim dziecku, bo Miki nieźle dał nam popalić. Zoja jest grzeczna, chociaż swój temperament ma :-D ja miałam CC więc przynajmniej rok powinnam odczekać, a co będzie później zobaczymy. Ja to bym chciała drugą dziewczynkę.

Jeśli chodzi o dzieci to chcemy mieć ż mężem jeszcze i jesteśmy 'otwarci"ale na razie planuje powrót do pracy, bo mi trochę brakuje. Ale jeśli pojawi się drugi sztab będę szczęśliwa. A propos macie okres ?aneczqa to do roboty!!!;)[/QUOTE
Ja na razie nie i bardzo mi z tym dobrze :-D jak urodziłam Mikiego to nie miałam prawie rok, więc mam nadzieję że tym razem będzie podobnie.

Ha ha, Anitek, do roboty jeszcze nie ale w ciągu najblizszych 2-3 lat chcialabym mieć maluszka. My chcemy chłopca bo przy malej różnicy może się lepiej z Oleczkiem dogadaja

Olgierda, biednyStasiu! Co tez mu sie przyplatalo. Chyba zaraził sie od Kamili Filipka :wink: A właśnie, jak Filip.

Ja kupuje pieluchy na alegro albo w smyku. Miesieczny zapas zielonych pampersow 208 sztuk za ok 110 zł, czasem uda się upolować za 100. Szukam tak, żeby byla darmowa dostawa :wink:

reklama
Do góry