Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kamila, dywan i podusia są piękne ale kocyk obledny! Cudo! Nie mam pojecia co kupic na gwiazdkę, szczegolnie starszemu. Juz od kilku lat jest z tym próbie. Olusiowi jakies zabaweczki, chodzi mi po glowie ta ksiazeczka sensoryczna. Ale starszemu? Zero pomyslow! Zwlaszcza ze dopiero były urodziny i dostał fajny prezent .To wymyslanie najgorsze jest i szukanie pomysłu.
Ja tez miałam problem z nietypowa bakteria , tyle ze nie w uchu a na szyjce macicy. Zlapalam na oddziale płucnym kiedy odwiedzalam teścia. Teść zmarł na sepse od tej bakterii wiec strachu było co nie miara a leczenie trwało 8 miesięcy. Nie wspomne o dokuczliwych objawach: notorycznym pieczeniu przez ponad rok. Koszmar.
Ojej to musi boleć...Widziałeś je ten filmik?
Moja Zojka tak ma jak chce zrobić kupkę
Link do: Nagrała szczeniak podczas karmienia. Co on robi? - Mobilna INTERIA w INTERIA.PL
Ja też chcę wrócić do pracy od września. Ja akurat byłam na zwolnieniu już od 3 miesiąca ciąży więc muszę przyznać że czasami mi brakowało wyjścia z domu. Ale teraz jak już Staś jest na świecie i od czasu kiedy już przyzwyczaiłam się do codziennych zajęć, czerpie z nich mega radość. I nie wyobrażam sobie wyjazdu, a moja praca będzie tego niestety wymagała. Jeszcze miesiac temu potrzebowalam np. wyjsc z domu bo czasem mialam juz dosc pieluch placzu małego i ciągłego niedospania. A teraz jak gdzieś wychodzę na chwilę coś załatwić to strasznie tęsknię. Myślę, że to przywiązanie będzie coraz silniejsze i rozstanie we wrześniu będzie bardzo bolesne....Anitek, myślałam o jakichś dobrych słuchawkach. Dzisiaj cos wspominał o jakimś kursie programowania. Ciężko takiemu dużemu chłopakowi cos kupić. Zdecydowanie prosciej jest z Olkiem
Dziewczyny, powiedzcie kiedy wracacie do pracy? Ja 1 września i kiedy pomyśle o tym ze mam Olka zostawić to chce mi się płakać :-( Wiem ze to jeszcze sporo czasu ale ten czas tak szybko płynie a tak mi cudownie jest w domku z Małym. Nie tesknie za praca, która przecież była jest i jest moja pasja. Olek zdominował moje życie , wniósł tyle radości, zwłaszcza ze mamy tak dużą różnice miedzy dziećmi .
Też zamówiłam grzechotka na rączkę i kwiatek :-)Dzisiaj zamowilam małemu tego kota pasiaka którego Kamila tutaj podlinkowala, grzechotki na raczki i nóżki, grzechotke kwiatek i ksiazeczki 3 m-ce +
Korzystalam z darmowych dostaw na allegro