Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Anitek widziałam te gryzaczki w smyku. Ciekawa jestem jak się sprawdzają.
Dziewczyny, mam pytanie. Co sadziecie na temat skoków rozwojowych? Czy rzeczywiście są tak zauwazlne ? Czy jest to mocno naciagane lub przesadzone ;-) Kiedy starszy był mały nie miałam internetu, nie wiedzialam nic o skokach rozwojowych i przyznam ze dobrze mi z tym było
Olek w niedziele będzie miał 14 tygodni. Od dwoch- trzech dni marudzi, gorzej spi, trzeba z nim obchodzić się jak z jajkiem bo np podejde i cos wesoło zaszczebiocze do niego a on się wystraszy i zrobi podkowke. Widzę ze jest zdrowy i wszystko z nim ok. Z perspektywy czasu muszę przyznać ze miewał takie lepsze i gorsze okresy. To jest to?
Zaczelam wiec szukać i czytać o tych skokach i co ja widzę?? Ze miedzy 14 a 19 tyg jest kolejny skok. To co, on mi tyle tygodni będzie teraz marudzil?? Jak to jest u Was?
Dobrej nocy :-*
Córka ma 9 ostatnio kupiła sobie pamiętnik na kod top modelWracając do prezentów, co jest teraz modne wśród dziewczynek 8/9 lat. Muszę kupić prezent chrześnicy.
Super nie widziałam takiego bombsJa 8latce kupuje
Link do: PROJECT MC2 PAMIĘTNIK NOTATNIK CYFROWY MGA HASŁO
Ale mam wyzwanie z synem. Ma 8 lat i nie wiem co mu kupić. Jak go pytam, to mówi że nic nie chce.
Już chyba wiem co to jest ten skok rozwojowy. Staś przez dłuższy czas przestał gugac. Przyglądał się tylko i był marudny. A od wczoraj tak się rozgadal że nie mogę uwierzyć że to to samo dziecko. Tak nagle ż dnia na dzień zaczął. Wogole się zmienił urósł znowu i taki świadomy się robi. Kochany. Trzeba celebrować każdą chwilę bo tak szybko się zmieniaMyślę, że długość przechodzenia kolejnego skoku zależy od dziecka. Niektóre przechodzą je w kilka dni a niektóre w kilka tygodni. U nas na razie prawie ich nie widać. Kolejne będą bardziej wymagające więc wszystko przed nami.