Witajcie dziewczyny
U mnie znowu na odwrót, śpi cały czas. Czyzby wyczuł ze pogoda barowa? ;-)
Przewinę, zje, odbije, potule i śpi. Gdy za długo śpi to zanim tesknie :-)
Kamila, mialas racje! Włosy umyte szamponem synka są super.
Olgierda, nic nie szkodzi, żartowałam ;-) Po prostu z tych wszystkich jego objawów najbardziej boje się wymiotów. Dlatego biore nawet w trakcie karmienia do odbicia. Karmie go na lezaco ale on leży na klinie, nie na płasko. Az boje sie cieszyc ale brzuszek nam się trochę uspokoił . I maly spokojnie je. On bardzo mało, właściwie wcale nie płacze, wiec tym bardziej bolalo mnie serce gdy płakał przy karmienia :-(
Kupilam mu bobotic forte zamiast espumisanu bonie było w aptece i maja ten sam składnik aktywny a ten bobotic dział lepiej. Dziwne...
Byłam u pediatry. Mały przez 7 tyg przybrał ponad 2 kg . Przepisał a mi inne kosmetyki na problemy skorne na glowce i pekajaca skore za uszkami. Nawet nie mieli w aptece , zamowilam na dzisiaj. Przepisala tez do noska steryd na tydzień :-\ Balam sie podać ale ta moja dieta eliminacyjna narazie nie działa. Może za krotki czas? Jutro 2 tygodnie odkąd na niej jestem.
Jutro szczepienie.
Miłego dnia ! I milych spacerow. Ja uwielbiam i mały tez. Wystarczy ze otwoerze drzwi a on juz spi