Kamila, u nas tez czasem taki dzken się zdarza np w piątek. Tylko na raczkach chciał być aż dostał potowek z tylu na główce. My tez codziennie na spacerem chodzimy. Mały szybko zasypia w wózku. Codziennie wita mnie juz świadomym uśmiechem. Jutro przyjedzie położna to będziemy go ważyć ale podejrzewam ze jest grubo ponad 5 kg
Moje zmasakrowane cyce daja rade
A z cycami różnie, raz lepiej raz gorzej. Potrafi zjeść nie zadając mi bólu i potrafi tak zjeść ze mam ochotę skakać z okna. Jak to wytłumaczyć??? Macie pomysły? A teraz wam powiem jaki mam na to sposób....butelka! Butelki nie trzeba gryźć. Odciagam wiec pokarm i podaje mu przez butelkę. Przez chwile zapomina o ugryzieniu piersi. Może w końcu sie nauczy? Wczoraj odciagalam i dzisiaj je ładnie, nie boli mnie. Oby tak dalej.
Ja waze duzo mniej niż przed zajściem w ciaze. Ok 8 kg mniej. Bardzo szybko straciłem ciwzowe kilogramy, chyba w 5 dni a teraz chudne gdy karmie ale ja mam nadwage wiec mi to chudniecie pasuje
Kiedy stabilizuje się laktacja? Chodzi o to ze 5 tygodni po porodzie mam ciągle pełne piersi. Mysz trochę odciągnąć przed karmieniem żeby mały w ogóle chwycił piers. Może można cos zrobić żeby tego mleka nie było tak dużo?